XMAS DEAL
-35%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Apple iPhone 3Gs Smartphone (8,9 cm (3,5") scherm, touchscreen, 3 megapixel camera, 16/32GB interne opslag) zwart/wit
Apple iPhone 3G 32GB zwart
Maak kennis met de snelste, krachtigste iPhone ooit. iPhone 3GS heeft video-opname, spraakherkenning, tot 32 GB opslagruimte en meer.
De snelste iPhone ooit.
Het eerste dat opvalt, is hoe snel de iPhone 3GS-programma's starten. Websites verschijnen binnen enkele seconden en u kunt e-mailbijlagen sneller openen. Geoptimaliseerde prestaties en een verbeterde 3D grafische processor leveren ook ongelooflijke gamingprestaties. In feite is alles wat je doet met iPhone 3GS tot twee keer zo snel en veel directer.
Video
Nu kunt u video's rechtstreeks vanaf uw iPhone 3GS opnemen, bewerken en delen. Maak VGA-video's van hoge kwaliteit in staande of liggende stand. Trim het materiaal door het begin- en eindpunt te kiezen. En toon het vervolgens aan anderen via e-mail, in je MobileMe-galerij, plaats het op YouTube of synchroniseer het via iTunes met je Mac of pc.
3 megapixel camera.
De nieuwe 3 megapixel camera met autofocus maakt ook prima foto's. En het heeft een handige nieuwe functie: je tikt gewoon op het scherm om je te concentreren op wat je wilt.
Stem.
Stembediening herkent de namen van uw contacten en kent de muziek op uw iPod. Dus bel of speel een liedje. Zeg gewoon wat je wilt. Kompas.
Met zijn ingebouwde digitale kompas kan iPhone 3GS je de weg wijzen. Gebruik de nieuwe Kompas-app of ervaar hoe de kaart automatisch wordt uitgelijnd in de richting waarin u kijkt.
Knippen, kopiëren en plakken.
Knip, kopieer en plak tekst en foto's – zelfs tussen programma's. En u kunt zelfs afbeeldingen en inhoud van internet kopiëren en elders gebruiken.
Liggend toetsenbord.
Meer ruimte nodig om te schrijven? Draai de iPhone liggend om te werken met een groter toetsenbord in Mail, Berichten, Notities en Safari. Nieuws.
Stuur berichten met tekst, video, foto's, audio, locatie en contactgegevens. U kunt zelfs een foto of video maken
Zoeken.
Gezocht, gevonden. Met Spotlight kun je al je contacten, e-mails, agenda's en notities doorzoeken, evenals je hele iPod.

Toegankelijkheid.
iPhone 3GS biedt functies om mensen met een visuele en auditieve beperking te helpen. Deze functies omvatten VoiceOver Verteller, zoom, wit-op-zwart scherm optie, mono audio en meer.

Internet tethering.
Surf vrijwel overal op het internet. Omdat u nu uw iPhone kunt aansluiten op uw Mac-notebook of pc en deze als modem kunt gebruiken. Tethering is momenteel niet beschikbaar in sommige landen. Meer informatie is verkrijgbaar bij de betreffende mobiele serviceprovider.

Spraakmemo's.
Neem een idee, memo, vergadering of wat u maar wilt op met de nieuwe app Spraakmemo's en deel het vervolgens met anderen.

Nike + iPod.
De iPhone wordt geleverd met Nike + iPod-ondersteuning. Stop je Nike+ iPod sensor (apart verkrijgbaar) in je Nike+ schoenen en begin met sporten.

Aandelen.
De aandelen-app op de iPhone toont u beursgrafieken, gedetailleerde informatie en zelfs actuele krantenkoppen voor het aandeel van uw keuze. En wanneer u de iPhone draait, ziet u nog meer gedetailleerde informatie.
"De apparaten zijn aan/uit en getest op LCD-functionaliteit. De apparaten worden geleverd incl. batterij en backcover.

Aan/uit-getest betekent dat de apparaten worden gecontroleerd om te zien of ze kunnen worden ingeschakeld. Daarnaast wordt het LCD-scherm getest.

Als het volledige aantal van het model niet op voorraad is, wordt het aantal stuks bereikt door te verhogen met andere modellen van dezelfde prijsklasse of hogere prijsklasse.
Aangezien ik ook retail verkopen op Ebay en Amazon tegen veel hogere prijzen, kan dit gebeuren.

Dit aanbod is uitsluitend gericht op professionele wederverkopers. De verkoop vindt plaats als een speciaal artikel uitdrukkelijk zonder garantie of retour.
Verkoop met uitsluiting van enige garantie Geen korting, conversie of terugbetaling.Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.