Uw gegevens zijn gecodeerd. U registreert veilig.

Verhoog je verkoopcijfers, koop tegen een lagere prijs bij Merkandi

Groothandel in overschotten, einde serie en verkoop uit 150 landen!

Tevredenheidsgarantie
Kijk 14 dagen lang zonder risico op onze website!
We geven om de tevredenheid van onze gebruikers en daarom bieden we u de mogelijkheid om het abonnementsbedrag binnen 14 kalenderdagen na de datum van activering van de service terug te betalen. Geen onnodige formaliteiten en geen haken.
premium
149 EUR +VAT / jaar
Ik registreer
standard
119 EUR +VAT / jaar
Ik registreer
Toegangsperiode 12 maanden 12 maanden
TevredenheidsgarantieTevredenheidsgarantie (14 dagen retour).
Een onbeperkt aantal verzoeken om voorstellen.
Zichtbare telefoon- en adresgegevens van groothandelaren.
Dagelijkse nieuwsbrief met nieuwe aanbiedingen
Toegang tot aanbiedingen uit 150 landen met kortingen tot -90%
Mogelijkheid om aankoopaanbiedingen te publiceren
Een beheerpaneel voor je account, contacten, aanbiedingen en het bijwerken van gegevens
Toegang tot beoordelingen over groothandelaren.
Toegang tot een zwarte lijst met groothandelaren
Publiceren van een onbeperkt aantal aanbiedingen.
Promotie van je aanbiedingen in heel Europa.
Toevoegen van je bedrijf aan de internationale Merkandi-catalogus.
Een meertalig profiel van uw bedrijf maken
Geavanceerde bezoekersstatistieken voor aanbiedingen en profielen.
Goederenimport/export CSV, XLS, XML.
Persoonlijke hulp van een consultant
Ik registreer Ik registreer

De opgegeven prijzen zijn nettoprijzen, tel daar de btw bij overeenkomstig de EU-richtlijn.

Veilige en geteste betaalmethoden

Aanvaarde betaalwijzen

Meer dan 99,9% tevreden klanten . DOE MEE!

Dank aan de Merkandi-groep. Nou, dat is wat je doet - je bent professionals van top tot teen. Ik werk graag met je samen. Bedankt voor hulp bij aanbiedingen en andere zaken.

Juan Tobarias

Ik ben nieuw op deze site en het is moeilijk voor mij om een goede recensie te plaatsen. Ik vind uw platform prijzenswaardig en aanmoedigend voor zowel particulieren als bedrijven. Hoe dan ook, ik raad je platform zeker aan.

Jean Romain Essomba

Ik hou van dit bedrijf, ik hou van de manier waarop je het de leden gemakkelijk maakt om in contact te komen met de verkopers. En ik heb nooit een probleem gehad met een verkoper

Luete Batey

Dankzij het Merkandi-platform zijn we erin geslaagd om binnen enkele maanden een groot aantal groothandelsbestellingen binnen te halen, zelfs in de moeilijke tijden van de pandemie komen bestellingen via de website uit heel Europa.

Mariusz Kubiak

We zijn heel blij met het Merkandi-platform. Geweldige deals, geweldige samenwerking! Onze bestellingen werden vlekkeloos verwerkt en de geleverde goederen voldeden aan onze verwachtingen ...

Edelmann Group GmbH

Ik ben erg blij om op het Merkandi-platform te zijn, omdat het gemakkelijk is om hier te vinden wat ik zoek en om winst te maken door handelsbedrijven van over de hele wereld. Bedankt Merkandi.

Ahmed Hussein

Geweldige aanbiedingen - Merkandi is de beste plek voor groothandels en handelaren. Geweldige aanbiedingen die niet op andere portals staan. Ik ben erg blij - bedankt.

David Kolek

We zijn blij met de service die Merkandi biedt, omdat het ons in contact brengt met klanten over de hele wereld. Het is heel eenvoudig om uw 'showroom' in te richten met beschikbare producten waar klanten uit kunnen kiezen.

Nico Dirkx

We gebruiken merkandi.com al enkele jaren. Alles eerlijk, het platform werkt perfect. Ik heb echt geweldige deals gemaakt en leveranciers gevonden voor de lange termijn.

Agne Joksaite

"(..) De door het bedrijf verstrekte informatie is altijd betrouwbaar. (..)"

EUROSTOCK

Een perfect hulpmiddel om potentiële leveranciers en kopers te vinden. U kunt hier verkoopleads krijgen die in de toekomst nuttig kunnen zijn.

Alessia venturelli

Hallo, het platform is visueel erg goed gedaan. De aanbiedingen zijn veelbelovend en de bedrijven zijn erg professioneel.

Arzu Selcuk

Veelgestelde vragen


Kan ik me registreren op Merkandi zonder een bedrijf?

Ja, particulieren kunnen ook een account maken op Merkandi. Houd er echter rekening mee dat een klein deel van onze groothandelaren alleen goederen aan bedrijven verkoopt. Bovendien moet u een actief bedrijf hebben om op Merkandi te kunnen verkopen.

Hoe kan ik een aankoop doen op Merkandi?

Om op Merkandi te kopen, moet u een account aanmaken en registratiekosten betalen. Na betaling wordt uw account geactiveerd en krijgt u toegang tot de contactgegevens van de verkopers.

Waar bevindt het magazijn zich?

Merkandi verkoopt de goederen die op de site worden weergegeven niet. Het wordt gedaan door de verkopers, die geverifieerde groothandelaren zijn. De adressen van hun magazijnen worden gepubliceerd in hun bedrijfsprofielen en deze zijn beschikbaar na registratie en betaling voor het account.

Kan ik een testaccount op Merkandi maken?

Merkandi biedt geen testaccounts aan. U kunt echter wel binnen 14 dagen restitutie van het inschrijfgeld aanvragen. Als u niet tevreden bent over onze service, hoeft u ons alleen maar een e-mail te sturen, te bellen of contact met ons op te nemen in de livechat. U riskeert niets!

Zijn de verkopers geverifieerd en zijn de goederen authentiek?

Alvorens hun aanbiedingen te publiceren, ondergaat elke groothandelaar een verificatieprocedure. Een dergelijke verificatie is bedoeld om uw veiligheid tijdens transacties te vergroten. Daarnaast controleren we ook aanbiedingen op merkproducten om de authenticiteit en oorsprong van dergelijke goederen te bevestigen.