Verificatie tegenpartij

Professionele verificatie van het bedrijf

We controleren bedrijven uit 66 landen - riskeer geen samenwerking met een onbetrouwbare aannemer

149,00 EUR +VAT

Redden

Bespaar in het pakket!

Deze dienst maakt deel uit van onze bedrijfspakketten. Door het als onderdeel van een pakket te kopen, kunt u meer mogelijkheden krijgen en besparen

Dienstbeschrijving

Wij bieden u onze ervaring die is opgedaan met het toezicht op meer dan 200 duizend. wereldwijde commerciële transacties tussen kopers en verkopers. We gebruiken alleen informatie die is verkregen van betrouwbare business intelligence-bureaus die behoren tot de Duitse FEBIS Association - inclusief Dun & Bradstreet - en hun database omvat meer dan 420 miljoen bedrijven uit meer dan 200 landen. Ze halen informatie uit 30.000 officiële wereldwijde bronnen en voeren elke dag 5 miljoen updates uit, wat de hoogste kwaliteit garandeert.

Duim omhoog icoon
Effectiviteit

We combineren traditionele business intelligence-methoden met geavanceerde gegevensverwerking door kunstmatige intelligentie (AI)

Duim omhoog icoon
Flexibiliteit

Om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, verifiëren we bedrijven uit maar liefst 66 landen

Duim omhoog icoon
Veiligheid

We onderzoeken meer dan 20 aspecten van het geverifieerde bedrijf en vatten het rapport samen met de beoordeling van de aannemer

De ambtenaar herziet het contract

Koop goederen van geverifieerde bedrijven


Wat zijn de voordelen van de bedrijfsverificatieservice:

 • Tijdsbesparing - u ontvangt een kant-en-klaar rapport met alle benodigde informatie over de aannemer, inclusief onze beoordeling,
 • Bespaar geld - u voert transacties uit met een bewezen partner, waardoor de beveiliging aanzienlijk wordt verhoogd,
 • Volledige beoordeling - we verifiëren meer dan 20 aspecten van activiteit en controleren het bedrijf in de grootste databases van business intelligence-bureaus.

Laat je niet misleiden!


Vertrouw op de professionals. We controleren zaken als:

 • of de contractant is opgenomen in internationale zwendeldatabases, of de persoon werkt of eigenaar is van het bedrijf van zijn keuze, d.w.z. we voeren basis OSINT uit (zogenaamd intelligent interview)
 • bedrijfsmanagement en haar netwerk van connecties met andere bedrijven. De links zelf zijn niet negatief. Als de president van het bedrijf waarmee we willen samenwerken, eerder in verschillende andere bedrijven heeft gewerkt en deze bedrijven zijn genoteerd aan de schuldbeurs, gaan we ervan uit dat dit het risico op samenwerking verhoogt
 • overheidsdatabases / registers
 • database van bedrijven in faillissement, akkoordprocedures
 • internationale en lokale schulduitwisselingen
 • naleving van registratiegegevens, belastingnummers
 • we zullen de door de contractant verstrekte documenten analyseren op het detecteren van manipulaties (detectie van retoucheren / bewerken van foto's, pogingen om documenten te vervalsen)
 • wij verifiëren meningen over samenwerking met de aangegeven aannemer
 • AML-lijsten - sanctielijsten of de persoon/het bedrijf verdacht wordt van witwassen
 • informatie beschikbaar in de media

In totaal controleren we elke aannemer in 64 verschillende bronnen van economische informatie.

Vorkheftruck met pallets

Bestel nu de service van professionele verificatie van de contractant
door Merkandi

Voer een bedrijfsnaam of voor- en achternaam in
Voer het belastingidentificatienummer in
Voer de straat in
Voer uw postcode in
Voer de stad in

Heb je al een account? log in

Nog vragen?

Laat uw gegevens achter. We nemen contact met je op!

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw achternaam in te voeren
Vul alstublieft uw e-mail adres in

Veelgestelde vragen

In welke landen voert u bedrijfsverificatie uit?
We stellen Merkandi-rapporten op voor bedrijven in Europa. Exclusief de volgende landen:
 • Bosnië-Herzegovina
 • Cyprus
 • Gibraltar
 • IJsland
 • Monaco
Andere continenten/landen die zijn uitgesloten van Merkandi-bedrijfsverificatie:
 • Rusland
 • Iran
 • Kalkoen
 • Amerika (alle)
 • Afrika
 • Azië
De uitsluiting van het continent of het land betekent dat het rapport niet door Merkandi wordt opgesteld, maar door een vertrouwd extern bedrijf, er zijn extra kosten aan verbonden.
Waar controleer je geverifieerde bedrijven?
We gebruiken meer dan 64 bronnen, waaronder de schuldendienst, business intelligence-bureaus, beschikbare bankbronnen, economische informatiebureaus, registratiegegevens, overheidsregisters, deep web (verborgen internet).
Wat is en wat is het verschil: Business Intelligence (commercieel), Detectivebureau vs. Bedrijfsverificatie in Merkandi
 • Met Business Intelligence kunnen wij achteraf financiële gegevens (over het vorige belastingjaar) en openbare en belastbare informatie uit databanken over de gecontroleerde onderneming verkrijgen. Meestal, op enkele uitzonderingen na, zeggen de verslagen niets over de huidige situatie van de tegenpartij. Een relatief goedkope dienst, ideaal voor massabewaking van meerdere bedrijven.
 • Een detectivebureau (meestal eigendom van voormalige politieagenten die gespecialiseerd zijn in economische criminaliteit) maakt gebruik van Business Intelligence-gegevens, intelligente intelligentie (OSINT) en onderzoekstechnieken die rechtstreeks op het terrein worden uitgevoerd. De duurste maar meest effectieve vorm van tegenpartijverificatie. Vooral aanbevolen voor eenmalige grote transacties.
 • Bedrijfsverificatie, een dienst van Merkandi. Wij voeren basis OSINT (open source intelligence) uit in de vorm van moderne business intelligence met behulp van software en kennis die alleen beschikbaar is voor de beste business intelligence bureaus ter wereld. Onze dienst is ingedeeld tussen Business Intelligence (wij gebruiken geen achterhaalde financiële gegevens, maar actuele open en geheime informatie) en Detective Agency (wij voeren geen veldwerk uit).
Waar controleer je geverifieerde bedrijven?
Wij gebruiken meer dan 64 bronnen, waaronder schuldenbeurzen, business intelligence, beschikbare bankbronnen, bedrijfsinformatiebureaus, registergegevens, overheidsregisters, Deep web (verborgen internet)
Waarom analyseren wij niet, zoals de meeste Business Intelligence bedrijven doen, de financiële gegevens van het bedrijf dat wordt gecontroleerd?
De beschikbare financiële gegevens zijn informatie over de historische gezondheid van het bedrijf, zelfs van 18 maanden geleden. Wij zien geen enkele basis voor het nemen van zakelijke beslissingen op basis van dergelijke achterhaalde gegevens. Maar als iemand dergelijke informatie nodig heeft, kunnen wij natuurlijk een dergelijk rapport opstellen tegen een extra vergoeding.
Hoeveel tijd heb ik om de dienst te gebruiken?
De service is beschikbaar gedurende 12 maanden vanaf het moment van bestelling. De vervaldatum van de dienst is niet gerelateerd aan de vervaldatum van het account, maar om deze te gebruiken moet u een actief account op Merkandi hebben.

U heeft hulp nodig?