Prioriteit en gegarandeerde vertaling van aanbiedingen in 20 talen

Automatische, onmiddellijke vertaling van al uw aanbiedingen in 20 talen!

Geen taalbarrières meer - met onze service kunt u zelfs tot in de verste uithoeken van de wereld goederen verkopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de juiste vertaling van het aanbod!

Log in

De dienst is alleen beschikbaar voor actieve Merkandi-gebruikers

Redden

Bespaar in het pakket!

Deze dienst maakt deel uit van onze bedrijfspakketten. Door het als onderdeel van een pakket te kopen, kunt u meer mogelijkheden krijgen en besparen

Dienstbeschrijving

Automatische, onmiddellijke vertaling stelt u in staat goederen internationaal te verkopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de juiste vertaling van het aanbod. U bespaart tijd die u besteedt aan het modereren van het aanbod en maakt het de potentiële koper gemakkelijker om vertrouwd te raken met de te koop aangeboden goederen.

Duim omhoog icoon
Snelheid

De vertaling wordt in realtime uitgevoerd

Duim omhoog icoon
Kwaliteit

De kwaliteit van vertalingen is even goed als die van een professionele vertaler

Duim omhoog icoon
Effectiviteit

Een breed publiek van over de hele wereld bereiken

Vliegtuigen die over vrachtcontainers vliegen

Betreed de internationale markt met een impuls


Wat zijn de voordelen van automatische vertaling van aanbiedingen:

  • Nieuwe werkterreinen - plant u een internationale ontwikkeling van uw bedrijf en breidt u de groep ontvangers uit? Dankzij automatische, onmiddellijke vertaling worden uw aanbiedingen weergegeven in alle landen waar Merkandi beschikbaar is.
  • Tijdbesparend - aanbiedingen worden in realtime vertaald in 20 talen zonder handmatig naar afzonderlijke taalversies te hoeven overschakelen.
  • Geld besparen - u hoeft geen medewerkers of externe vertaalbureaus in te huren.
  • Verhoogde effectiviteit - ongeacht waar de koper vandaan komt, dankzij automatische vertaling ziet hij uw aanbiedingen in zijn eigen taal, wat de interesse in uw producten aanzienlijk zal vergroten.
  • Voordeel ten opzichte van de concurrentie - de taalbarrière zal geen obstakel zijn bij het opbouwen van relaties met internationale klanten.

Professioneel zakendoen is professioneel gereedschap


Met geavanceerde algoritmen voor machine learning kunt u uw aanbiedingen in realtime professioneel vertalen in 20-talen. De vertalingen zijn vergelijkbaar met die van professionele vertalers en de levertijd is direct.

Vlaggen van vele landen

Bestel nu de automatische vertaling van
aanbiedingen in uw account

Log in

De service is alleen beschikbaar voor Merkandi-gebruikers.

Nog vragen?

Laat uw gegevens achter. We nemen contact met je op!

Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw achternaam in te voeren
Vul alstublieft uw e-mail adres in

Veelgestelde vragen

In welke talen worden de aanbiedingen vertaald?
Wanneer u uw aanbieding publiceert, verstrekt u deze in uw moedertaal. Het aanbod wordt automatisch vertaald naar andere talen, ongeacht de beschikbare talen waarin u het aanbod oorspronkelijk hebt gepubliceerd.
Worden de aanbiedingen vertaald door vertalers of een vertaler?
Aanbiedingen worden vertaald door de beste vertalers op basis van geavanceerde machine learning-algoritmen. Veel onderzoeken bewijzen dat ze net zo effectief en kwalitatief hoogstaand zijn als vertalingen gemaakt door professionele vertalers. Ze hebben echter het voordeel van snelheid: ze worden automatisch uitgevoerd, ongeacht het tijdstip van de dag, en onmiddellijk.
Hoeveel tijd heb ik om de dienst te gebruiken?
De service is beschikbaar gedurende 12 maanden vanaf het moment van bestelling. De vervaldatum van de dienst is niet gerelateerd aan de vervaldatum van het account, maar om deze te gebruiken moet u een actief account op Merkandi hebben.

U heeft hulp nodig?