FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Amaz Elektrische Mee-eters Remover

€ 5,72 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
93 stuks
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
holm7005
EAN:
=VLOOKUP(A347,Munka1!D:E,2,FALSE)
Laatste bijwerking
4 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Ons apparaat reinigt uw poriën bijzonder grondig en diep, absorbeert op betrouwbare wijze overtollig talg, beschermt en beschermt uw huid permanent tegen mee-eters en biedt een gevoel van frisheid en reinheid.

Onze huid wordt blootgesteld aan vele invloeden van buitenaf.
Zon, uitlaatgassen, verwarmingslucht, maar ook stress of hormonen kunnen de huidkwaliteit negatief beïnvloeden.
Waarschijnlijk kent iedereen de gevolgen: mee-eters, grote poriën of zelfs acne bederven onze huid en we zijn vaak ontevreden over ons uiterlijk.

Waarom zou ik een poriënreiniger gebruiken? Onze poriënreiniger ligt goed in de hand en is snel en gemakkelijk te gebruiken.
Gebruik de poriënreiniger op grote of kleine delen van de huid voor gerichte toepassing dankzij 5 verschillende koppen die gemakkelijk kunnen worden vervangen als dat nodig is. Daarom is ons apparaat geschikt voor de gevoelige huid, voor het verwijderen van dode huidlagen of zelfs voor gezichtsmassage: dankzij de zuigkracht ziet de huid er steviger uit, omdat het de bloedcirculatie stimuleert en tegelijkertijd een kalmerend effect heeft.
De 3 verschillende sterke intensiteitsniveaus stellen u in staat om flexibel te kiezen, afhankelijk van de conditie van uw huid, daarom is het geschikt voor alle huidtypen.

Je gezicht reinigen1. Reinig voor gebruik het gezicht zorgvuldig op de gebruikelijke manier, met behulp van uw gebruikelijke producten.
2. Het is het beste om het gezicht voor te bereiden met een gezichtsstoombad om de poriën voorzichtig te openen. Om dit te doen, vult u eenvoudig een kleine container met kokend water en bedekt u uw hoofd met een handdoek.

Zorg na het aanbrengen3. Kies de juiste fixator en leid deze voorzichtig langs je gezicht zonder te lang op één plek te blijven (niet meer dan 2 seconden) om roodheid en verwondingen te voorkomen. Begin hiervoor bij de T-zone (voorhoofd, neus, kin) en werk langzaam van buiten naar binnen.
5. Reinig na het aanbrengen het apparaat en de gebruikte accessoires zorgvuldig en ga door met huidverzorging zoals gewoonlijk, bijvoorbeeld het aanbrengen van een verzachtende gezichtscrème om de huid te kalmeren en te verzorgen.

Let op: Laat de poriënreiniger niet in het midden van je gezicht zitten, maar schuif hem langzaam naar de rand van je gezicht zodat deze niet pijnlijk is om te verwijderen.
Gebruik niet meer dan één of twee keer per week om huidirritatie te voorkomen.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.