De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 75 duizend tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Merkandi geschiedenis

2021

 • Merkandi gaat op weg om nog eens 7 landen te veroveren

  Het is officieel! We doorbreken nieuwe grenzen van de groothandel en openen nieuwe kansen voor uw bedrijf. We betreden 7 nieuwe landen met 7 nieuwe talen, waardoor het aantal potentiële klanten en groothandels toeneemt.

  Januari 2021

2020

 • Nieuwe dienst! Commerciële bemiddeling.

  Ben je bedrogen? De verkoper heeft het contract niet nagekomen? De koper stelt de ontvangen goederen in vraag? Nu kunt u op onze hulp rekenen. Wij bemiddelen namens u met uw aannemer om u te helpen het probleem op te lossen.

  We onthullen de geheimen van het succes van de beste aanbiedingen

  Vanaf vandaag ontvangt u hints in het paneel tijdens het maken van aanbiedingen. U leert hoe u ze kunt verfijnen, waar u op moet letten en hoe u de verkoop kunt verhogen!

  December 2020

 • Kennisgeving van promotieaanbiedingen

  Wist je dat Merkandi geselecteerde aanbiedingen op de website promoot? Vanaf vandaag, als u een van de mensen bent wiens aanbod we hebben gepromoot, ontvangt u hierover een melding.

  Heeft u goederen? We hebben een koper!

  Als een van onze kopers een aankoopaanbieding toevoegt voor producten die in uw aanbieding staan, zullen we u hiervan per e-mail op de hoogte stellen! We lanceren een nieuwe nieuwsbrief gericht op het verhogen van de verkoop aan groothandels en aanbiedingen van kopers.

  November 2020

 • De mogelijkheid om gegevens met verkopers te delen

  Als u akkoord gaat, zijn uw contactgegevens zichtbaar voor groothandels waarmee u correspondeert. Zo maakt u het voor groothandels makkelijker om contact met u op te nemen.

  Succesvolle transactie? Vraag om commentaar!

  Slechts één klik scheidt u van het ontvangen van een positieve reactie na een succesvolle transactie, de rest zullen we voor u doen!

  Oktober 2020

 • Mis nooit meer een kans!

  Vanaf vandaag kunt u uw favoriete categorieën, zoekopdrachten, enz. Bekijken. Of u nu op zoek bent naar een product dat momenteel niet verkrijgbaar is of op jacht bent naar de beste prijs - u zult nooit een kans missen.

  Betaal alleen op geverifieerde rekeningnummers!

  Verkopers hebben de mogelijkheid om hun bankrekeningen te verifiëren. Dankzij deze operatie verhogen we de transactieveiligheid onder kopers. Merkandi zegt: stop de criminelen!

  September 2020

 • Nieuwe visuele identificatie en geregistreerd handelsmerk

  We hebben twee belangrijke wijzigingen aangebracht in Merkandi. Een daarvan is de officiële registratie van het merk "Merkandi" in heel Europa. Daarom hebben we ook besloten om onze visuele identiteit te vernieuwen. We introduceren een moderner en eenvoudiger logo in lijn met de huidige trends.

  Een revolutie in de berichtenmodule!

  We hebben een vernieuwde look geïntroduceerd voor threads en berichten. Vanaf vandaag lijkt het op gesprekken op bekende sociale netwerken. Daarnaast hebben we ook gedetailleerde informatie toegevoegd over uw gesprekspartner en een lijst met producten waarover het gesprek wordt gevoerd, samen met hun voorbeeld.

  Bekijk de belangrijkste details van het aanbod zonder het in te voeren!

  Wanneer u uw aanbiedingen vermeldt, krijgt u na het aanwijzen van de afbeelding van de aanbieding waarin u geïnteresseerd bent een doos met de meeste noodzakelijke informatie om de relevantie ervan te beoordelen.

  Augustus 2020

 • Vind snel een aanbieding die uw speciale aandacht vereist

  Een aanbieding die niet voldoet aan onze publicatievoorwaarden voor aanbiedingen, wordt gemarkeerd met een transparante vlag in de taalversie waarin deze is gepubliceerd.

  We verhogen nogmaals de beveiliging van uw account

  Wij zorgen ervoor dat uw contactgegevens niet ongeoorloofd worden gewijzigd.

  Publiceert u het eerste aanbod? U kunt op onze hulp rekenen!

  Omdat we zorgvuldig omgaan met onze verkopers en geven om de hoogste kwaliteit van gepubliceerde aanbiedingen, geven we u graag de nodige tips als uw aanbod afwijkt van onze normen.

  Juli 2020

 • Automatische vertalingen bewerken!

  We hebben uw aanbod automatisch vertaald en wilt u het verbeteren? Nu is het mogelijk. De inhoud van automatische vertalingen is voor u beschikbaar, evenals de inhoud die u in uw aanbiedingen plaatst.

  Gemakkelijke en snelle publicatie van soortgelijke aanbiedingen

  Verkoopt u veel goederen die op elkaar lijken? Vanaf nu hoef je niet elke keer dezelfde beschrijving in te vullen, omdat je de optie kunt gebruiken om deze uit je andere aanbiedingen te kopiëren.

  Juni 2020

 • Nieuwe inbox-organisatie

  Ontvangt of verstuurt u veel berichten en heeft u een probleem om ze te categoriseren? Voortaan kunt u berichten verplaatsen naar verschillende thematische mappen.

  Activiteitenbonus voor nieuwe verkopers

  Publiceer uw eerste 10 aanbiedingen en ontvang een puntenpakket om uw aanbiedingen te promoten!

  Mei 2020

 • Teaser van nieuwe aanbiedingen in favorieten

  We hebben je lijst met favoriete aanbiedingen opnieuw ontworpen, zodat je ze snel kunt bereiken. Dit is weer een langverwachte en noodzakelijke verandering die het gebruik van Merkandi nog handiger en intuïtiever maakt.

  Recent bekeken aanbiedingen

  Je keek naar Merkandi en vond een interessant aanbod, maar ... welke was het? Met het nieuwe paneel kunt u de lijst met recent bekeken aanbiedingen opslaan, zodat u nooit de meest interessante mist.

  April 2020

 • Aankoopaanbiedingen voor niet-geregistreerde

  Vanaf vandaag kunt u een aankoopofferte toevoegen zonder registratie! Deze nieuwe functionaliteit is van invloed op meer aankoopaanbiedingen en dus op meer verkoopkansen voor groothandelaren op Merkandi. Wij nodigen u uit om uw aankoopaanbiedingen te publiceren!

  Meldingen over de wijziging van e-mailadres en inlogmethode

  Beveiliging op Merkandi is een van onze belangrijkste prioriteiten, dus vanaf vandaag, als u de aanmeldingsmethode wijzigt (in- en uitschakelen met tweefactor-aanmelding) en uw e-mailadres wijzigt, ontvangt elke gebruiker een passende melding van ons. Niemand zal ooit wijzigingen in uw account aanbrengen zonder uw medeweten!

  Maart 2020

 • Meldingen over nieuwe groothandels

  Elke dag controleren we nieuwe magazijnen die interessante producten te koop aanbieden. Vanaf vandaag kunt u dergelijke meldingen inschakelen en op de hoogte blijven van nieuwe Merkandi-verkopers.

  We vervullen de wensen van onze gebruikers!

  We bieden de mogelijkheid om de aanbiedingen elke 14 dagen te vernieuwen en de aanbiedingen in te stellen als een "permanente aanbieding". Hierdoor worden uw aanbiedingen automatisch ververst. Het vernieuwde aanbod staat bovenaan de lijst met aanbiedingen, waardoor het opnieuw aan populariteit wint!

  Februari 2020

 • Promotiepakketten - meer voordelen voor een lagere prijs.

  Vanwege tal van vragen over dergelijke functionaliteit - we hebben het voor u voorbereid! Vanaf vandaag kunt u uw aanbiedingen op veel plaatsen voor een lagere prijs promoten. Controleer vandaag nog in uw gebruikerspaneel!

  Januari 2020

2019

 • We verhogen de beveiliging van uw account.

  We implementeren een tweecomponentenaanmelding die de beveiliging van uw Merkandi-account aanzienlijk zal verbeteren. Omdat tweefactor-aanmelding standaard is ingesteld op gebruikersaccounts, is Merkandi een van de beveiligingsleiders op de groothandelsmarkt.

  December 2019

 • Vertaling van alle aanbiedingen - aanbiedingen in elke taalversie

  Vanaf vandaag vindt u vrijwel alle aanbiedingen in alle talen. We hebben ze vertaald voor onze gebruikers om taalbarrières weg te nemen en iedereen toegang te geven tot een nog grotere catalogus met aanbiedingen tegen de meest aantrekkelijke prijzen!

  Sectie met de beste aanbiedingen en groothandelaren

  Ooit afgevraagd welke aanbiedingen en groothandelaren het populairst zijn? We hebben zojuist een sectie gemaakt waar je zo'n rangorde kunt volgen. U kunt deze informatie gebruiken om het assortiment aan te passen aan de behoeften van uw klanten en om meer te leren over markttrends.

  Informatie over het gemodereerde aanbod

  Weet u al dat ons team uw aanbiedingen elke dag modereert om hun aantrekkelijkheid, bereik en positie in zoekresultaten te vergroten? Vanaf vandaag kunt u in uw gebruikersvenster zien welke van uw aanbiedingen zijn gemoderniseerd en welke nog in de wachtrij staan te wachten om te worden bewerkt.

  Melding over het beëindigen van aanbiedingen

  Vanaf nu, nadat de optie om uw aanbieding te markeren is verlopen, ontvangt u een melding met informatie over de effecten en de mogelijkheid van verlenging.

  November 2019

 • Nieuwe meldingsopties en hun instellingen

  Te veel meldingen? Of misschien wilt u het meldingskanaal wijzigen? Vanaf vandaag kunt u kiezen tussen Pushmeldingen / E-mailmeldingen en aangeven welke meldingen u wilt ontvangen.

  We voegen meer valuta's toe!

  Vanwege tal van verzoeken lanceren we verdere valuta’s waarin u kunt betalen voor Merkandi-services: DKK, NOK, RON en SEK. Meer valuta betekent meer mogelijkheden.

  Oktober 2019

 • Merkandi op de internationale IAW-beurs in Keulen!

  Tijdens IAW, een van de belangrijkste groothandelsbeurzen in Europa, werd onze stand bezocht door veel van onze huidige gebruikers, evenals vele ondernemers uit heel Europa. Er was veel ervaring, we hebben nieuwe ervaring opgedaan en veel warme woorden gehoord van klanten.

  Nieuwe betaalmethode nu beschikbaar!

  Wij voldoen aan uw behoeften. Vanaf vandaag kunt u betalen voor onze diensten in UAH, RUB en in de vorm van lokale betaling. Спасибо!

  We bereiden ons voor op geweldige promoties

  Kortingscodes zijn aangekomen op Merkandi. Vanaf vandaag zullen we promoties voor u maken, waardoor u kunt besparen door Merkandi-diensten te kopen

  September 2019

 • Bepaal naar wie je het bericht wilt sturen

  U kunt beslissen wie u om het item op de lijst op het klembord wilt vragen.

  Extra meldingskanaal

  De mogelijkheid om meldingen via Facebook Messenger te verzenden.

  Augustus 2019

 • De beste aanbiedingen hierboven op de lijst!

  We hebben een innovatief algoritme geïntroduceerd dat de positie van de beste aanbiedingen verhoogt. Er wordt rekening gehouden met: de populariteit van aanbiedingen, het aantal vragen, de kwaliteit van de aanbieding, de score van de verkoper. Vanaf nu wordt het vinden van de beste aanbiedingen nog eenvoudiger!

  Juli 2019

 • Betaal voor de diensten van Merkandi in uw valuta

  We hebben de optie geïntroduceerd om een betaalvaluta te kiezen voor services op Merkandi. Vanaf vandaag kiest u in welke valuta u ons wilt betalen.

  Valutaconversies in elke aanbieding

  Je weet niet wat de pond- en dollar-omzetter is? Of wilt u misschien niet in aanmerking worden genomen? Voor uw gemak hebben we valutaconversies in aanbiedingen geïntroduceerd, zodat u niet meer hoeft te tellen en u zich afvraagt of de aanbieding voor u betaalbaar is!

  We lanceren de Belgische versie.

  België, we komen eraan! We gebruiken de Belgische versie op merkandi.be met de standaard Nederlandse taal. Een nieuw land, nieuwe mogelijkheden!

  Juni 2018

 • Aankoopaanbiedingen

  We hebben een nieuw gedeelte gelanceerd waarin u een advertentie kunt plaatsen op het product dat u zoekt. We zijn er zeker van dat u in een oogwenk geïnteresseerd bent in een groothandel die de goederen heeft waar u naar zoekt voor de beste prijs.

  De minimale bestelwaarde, nu geprijsd

  Tot nu toe is de minimale bestelling altijd in kwantitatieve vorm bepaald. Vanaf vandaag kunt u ook het bedrag opgeven. Het is een knipoog naar groothandelaren en de diversiteit aan manieren om zaken te doen.

  We veroveren een ander continent.

  Merkandi vooral op het internationale platform. Vandaag lanceren we de Australische versie en openen zo nieuwe mogelijkheden voor onze gebruiker. Handel zonder grenzen is binnen handbereik.

  Mei 2019

 • We hebben de weg naar India gevonden.

  We vertragen het tempo niet! Een nieuwe taalversie voor een groeiende groep kopers en groothandels uit India is nu beschikbaar.

  Welkom bij het groene eiland.

  We vertragen het tempo niet! Er is nu een nieuwe taalversie beschikbaar voor de groeiende groep Ierse kopers en groothandelaren.

  Bună dimineaţa! We lanceren de Roemeense versie.

  We vertragen het tempo niet! Een nieuwe taalversie voor de groeiende groep kopers en groothandels uit Roemenië is nu beschikbaar.

  Scheiding van secties met voorraadaanbiedingen.

  Merkandi is een leider op de liquidatiemarkt, overschotten, eindes van de reeks, enz. Om uw toegang tot dit soort aanbiedingen verder te vergemakkelijken, hebben we een speciale sectie onderverdeeld. Controleer!

  Tijd is geld.

  We versnellen met onze website, zodat u het beste product sneller kunt vinden. De laadtijd van de pagina is aanzienlijk verbeterd.

  Maart 2019

 • Traditionele overschrijving

  U kunt een betaling uitvoeren via een traditionele bankoverschrijving voor onze diensten naar een bankrekening die beschikbaar is in uw land.

  Nieuwe service - zoeken naar goederen

  Zoeken naar goederen is niet eenvoudig en de prijs, het soort goederen, de kwaliteit en andere functies zijn cruciaal voor de winstgevendheid. Kun je geen interessante aanbiedingen vinden? Vanaf vandaag kunnen we ze voor u vinden!

  Meldingen over nieuwe producten

  Het aanbod verdween uit je neus? Wil je dit in de toekomst vermijden? Vanaf nu kunt u geselecteerde categorieën, zoekopdrachten en profielen van groothandelaren volgen en zullen we u informeren of er een nieuw item in staat.

  Februari 2019

 • Informatie over nieuwe ongelezen berichten

  De berichten van aannemers worden niet gemist! We hebben de manier verbeterd waarop u ons op de hoogte houdt over ongelezen berichten.

  Het systeem van interne berichten

  Ben je de berichtenthread per e-mail kwijtgeraakt door correspondentie met de aannemer? Nooit meer! In elke e-mail zullen we al uw correspondentie in chronologische volgorde opnemen.

  Wijziging van de zone met speciale aanbiedingen

  We hebben de weergave van speciale aanbiedingen volledig gescheiden van de klassieke verkoopaanbiedingen op Merkandi. U bent er zeker van dat de aanbieding die u bekijkt bedoeld is voor een geselecteerde groep ontvangers.

  Wijziging van de presentatie van productafbeeldingen

  Vanaf nu worden uw foto's perfect ingelijst, ongeacht hun werkelijke grootte.

  Januari 2019

2018

 • Zoeken

  We hebben de effectiviteit en zoeksnelheid van de zoekmachine verbeterd. Vanaf nu is het vinden van het product waarin u geïnteresseerd bent nog eenvoudiger.

  Goederenverificatie

  U kunt bij ons de inspectie van de goederen bestellen die rechtstreeks in het magazijn van de groothandel wordt uitgevoerd. Onze specialist controleert het voor u en stuurt u een inspectierapport. Zo verhoogt u de veiligheid van de aankoop.

  We vergroten de leesbaarheid van de gemarkeerde aanbiedingen

  Distinguished offers krijgen een nieuw uiterlijk, waardoor ze beter in staat zullen zijn om hen te onderscheiden van anderen, waardoor hun verkooppotentieel toeneemt.

  We verbeteren het uiterlijk van de pagina op mobiele apparaten

  Om onze gebruikers een nog comfortabeler gebruik van Merkandi te bieden, hebben we een aantal verbeteringen aangebracht aan de versie van het mobiele platform. Dankzij dit wordt website-ondersteuning van mobiele apparaten nog eenvoudiger en handiger.

  November 2018

 • We beginnen de zone met speciale aanbiedingen

  We lanceren een nieuw, uniek gedeelte voor speciale aanbiedingen. Het bevat zowel de beste voorstellen voor de verkoop van goederen, als die niet openbaar beschikbaar zijn.

  Oktober 2018

 • Goedemorgen! We lanceren de Nederlandse versie.

  We vertragen niet het tempo! Er is nu een nieuwe taalversie beschikbaar voor de groeiende groep kopers en groothandels uit Nederland.

  Juli 2018

 • Nog sneller, nog beter Merkandi

  Een volledig jaar werk gewijd aan het optimaliseren van het platform. Alles werkt sneller, efficiënter en veiliger.

  Mei 2018

2016

 • We hebben een nieuwe tak!

  We zijn trots op onze ontwikkeling om een vestiging in Wroclaw te openen. Nieuwe mensen - nieuwe kansen!

  Maart 2016

 • Er zijn twee nieuwe taalversies bij ons

  De Turkse en Tsjechische versies zijn de nieuwste taalversies van ons groeiende platform.

  Juli 2016

2015

 • Merkandi ziet er nog beter uit!

  Een meer onderscheidende look, verbeterde navigatie, een gebruiksvriendelijkere interface en nog veel meer.

  Augustus 2015

 • We lanceren nieuwe versies voor twee landen

  Voor de inwoners van Oostenrijk en Zwitserland hebben we afzonderlijke versies van Merkandi gemaakt op basis van het Duits.

  Juli 2015

2014

 • Buona giornata! De Italiaanse versie van Merkandi is nu beschikbaar!

  Augustus 2014

 • Onderzoekers bewijzen dat ze zelfs handel drijven ... apen.

  Jaar 2014

2013

 • De Griekse taalversie is debuterend en we registreren betere en betere resultaten!

  November 2013

 • We zijn constant in ontwikkeling - we lanceren de Spaanse taalversie!

  Juni 2013

 • Alleen al in China winkelen 242 miljoen mensen online!

  April 2013

 • Volgens onafhankelijke rapporten is e-commerce goed voor ongeveer 30% van de wereldwijde handel.

  Jaar 2013

2011

 • Merkandi heeft steeds meer klanten van buiten Europa!

  2011

 • Lancering van de Franse versie van het platform op retourware24.fr (merkandi.fr).

  Januari 2011

2010

 • Voor het eerst in de geschiedenis hebben we in één maand 1.000.000 platformbezoeken geregistreerd!

  November 2010

 • De grafische weergave van de website wijzigen en nieuwe functionaliteiten introduceren.

  Oktober 2010

2009

 • Lancering van de Engelse versie.

  Nieuwe taalversie op retourware24.com (merkandi.com en merkandi.co.uk). Internationale expansie gaat door.

  Oktober 2009

 • Lancering van de Duitse versie.

  Nieuwe taalversie bij retourware24.de (merkandi.de). We beginnen uit te breiden naar Duitstalige markten.

  Mei 2009

2008

 • Introductie van het Retourware24.pl-platform (Merkandi.pl van vandaag) in Polen. We onderscheiden ons door de verificatie van gebruikers en voorraadartikelen.

  21 november 2008

Vroeger

 • Fraudeurs verschijnen steeds vaker op internet. Goed geïnformeerde handelaren kiezen vertrouwde portals die de gebruiker verifiëren.

  1995 - 2010

 • Computers worden een essentieel hulpmiddel in de internationale handel.

  1970-1980

 • Michael Aldrich bedenkt online winkelen.

  1979

 • Handel opent de wereld voor Aziatische landen en Afrika en wordt de belangrijkste oorzaak van de dynamische vooruitgang van de beschaving.

  1290-1900

 • De zijderoute wordt gecreëerd, de handel nadert oost en west.

  Antiek

 • De eerste handelskolonies ontstaan. Handel wordt een van de belangrijkste beroepen ter wereld.

  19e eeuw voor Christus

Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief, stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke gegevens voor marketingdoeleinden.