FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
22 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Als u een professional bent, een distributiekanaal, een bedrijf of een winkel heeft, kunnen wij u speciale voorwaarden bieden om deze en andere producten uit onze catalogus in grote hoeveelheden of op regelmatige basis te kopen. Neem contact met ons op en wij geven u een vrijblijvende offerte op basis van uw behoeften. Het appWheel maakt van je smartphone een geweldige rijervaring met elke rij-app.



Door simpelweg de smartphone aan het AppWheel te bevestigen en deze op een volledig veilige manier te vergrendelen, waardoor het gekozen spel wordt gestart, maximaliseert het stuur uw rijervaring, waardoor nauwkeurige controle in het spel en een meer realistische en leuke rijsimulatie mogelijk is.



Het ergonomische ontwerp stelt de gebruiker in staat om de op aanraakbediening gebaseerde gameknoppen te gebruiken, evenals de hoofdbedieningsknop van het apparaat.



De krachtige appWheel werkt met Apple en de meest voorkomende Android-telefoons (met schermen kleiner dan 4,8 inch).



Er is een grote verscheidenheid aan apps beschikbaar om te downloaden en appWheel is compatibel met allemaal. Het wordt vooral aanbevolen voor games die de versnellingsmeter of gyroscoop van de iPhone, iPod Touch of Android-apparaat gebruiken.



--- BEKIJK DE DEMONSTRATIEVIDEO ---



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.