FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Auto Foutcode Lezer Bluetooth os DS150e

€ 30,33 /stuk prijs zonder belasting

Adviesprijs: € 60,66


Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
5 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
holm8141
Laatste bijwerking
4 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


6 stuks textiel bordenonderzetters: Textiel bordenwassers beschermen uw tafel tijdens het dineren of serveren van eten. Hun zachte en dikke materiaal beschermt de tafel tegen krassen en hitte die kunnen worden veroorzaakt door hete gerechten of borden. Deze textielwassers zijn gemakkelijk schoon te maken en kunnen ook in de wasmachine worden gewassen.

6 stuks onderzetters: Onderzetters zijn geweldig om de tafel te beschermen tegen condensatie veroorzaakt door koude dranken of warme dranken. Deze praktische wasmachines absorberen vocht uit dranken en voorkomen dat het tafeloppervlak nat of besmeurd raakt.

6 lepels messen, vorkhouders: de lepel-, mes- en vorkhouders bieden een praktische oplossing om bestek netjes op tafel te houden. Zo houden ze niet alleen de tafel schoon, maar geven ze ook een elegante en opgeruimde uitstraling tijdens de maaltijden.

De Laxllent servieswasser is niet alleen handig en functioneel, maar heeft ook een speciaal design dat zorgt voor een aangename sfeer op de eettafel. Het materiaal van de set is van hoge kwaliteit en duurzaam, zodat je er jarenlang plezier van zult hebben.
Het is een ideale keuze voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een familiediner, een bijeenkomst van vrienden, een feestelijke maaltijd of zelfs dagelijks gebruik. De Laxllent serviesonderzetter kan ook een geweldig cadeau zijn voor familie of vrienden die de speciale sfeer en stijl van thuis eten waarderen.

Deze hoogwaardige serviesonderzettersset is zowel elegant als praktisch voor wie aandacht besteedt aan detail en zich graag omringt met stijlvolle accessoires in huis. Het tilt de tafelcultuur naar een nieuw niveau en draagt gegarandeerd bij aan een aangenamere maaltijd.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.