FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

AwpLand Avocado fontein 2 liter

€ 6,55 /stuk prijs zonder belasting

Adviesprijs: € 13,10


Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
5 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
holm9006
Laatste bijwerking
4 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


Awpland Avocado Dog Drinker - De gezonde waterbron van uw huisdier
Awpland Avocado Hondendrinker! Het schattige avocado-ontwerp van deze drinkbak trekt uw huisdier aan, voorziet ze van vers en schoon water en zorgt ervoor dat ze van drinkwater houden.

Belangrijkste kenmerken:

BPA-vrije en veilige constructie: Gemaakt van hoogwaardige ABS-materialen die hygiënisch, duurzaam en krasbestendig zijn. Het systeem met een intelligente pomp zorgt voor veiligheid en signaleert stroomuitval, waardoor droge verbranding wordt voorkomen.

Ultrastille werking en aanmoediging van drinken: De ultrastille pomp (minder dan 30 dB) heeft een laag stroomverbruik, zodat u alleen het aangename geritsel van stromend water hoort. Het is een ideale keuze voor verlegen of verlegen huisdieren om comfortabel uit de drinkbak te drinken zonder u of uw huisdier te storen.

Grote capaciteit en noodwateropslag: De automatische hondendrinkbak van 2 liter heeft een efficiënte drinkruimte, perfect voor kleine tot middelgrote huisdieren. Of u nu op zakenreis bent of gewoon niet thuis, u kunt er zeker van zijn dat uw harige vriend altijd toegang heeft tot vers water.

Waterniveauvenster met blauwlichteffect: De upgradeversie van de Awpland hondendrinkbak heeft een transparant venster dat het gemakkelijk maakt om het totale waterverbruik van uw huisdier bij te houden. Het blauwe lampje brandt altijd, wat de normale werking aangeeft, zodat uw huisdier zelfs 's nachts gemakkelijk een drinkbak kan vinden.

Met handige USB-aansluiting: De drinkbak kan eenvoudig worden opgeladen met een USB-connector, waardoor er geen stekker of batterijen nodig zijn. Sluit gewoon uw kabel aan, zodat uw huisdier altijd van vers water kan genieten.

Aarzel niet om vandaag nog de Awpland Musk Avocado Dog Drinker te kopen en zorg ervoor dat uw huisdier goed gehydrateerd en gezond is!



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.