FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Bekijk de revolutionaire Baseus Adaman2 Powerbank - 30W, een vlaggenschiplader die is gecertificeerd voor meerdere snellaadprotocollen. Perfect voor tablets en smartphones, het is veilig voor vlieg- en treinreizen, zodat u tijdens uw reis volledig opgeladen bent. Met een indrukwekkende capaciteit van 10000 mAh, waarmee je tot drie apparaten tegelijk kunt opladen, ben je altijd online, waar je ook bent.
Belangrijkste voordelen:

30W snel opladen: Met een vlaggenschip 30W-oplader is onze powerbank kleiner dan je Apple 13, waardoor het de perfecte metgezel is voor zowel tablets als smartphones.
Gecertificeerde snellaadprotocollen: Gecertificeerd volgens PD, QC, SCP, FCP, AFC en meer, zodat u apparaten van Apple, Xiaomi, Samsung, Huawei en vele anderen direct kunt opladen.
Veilig tijdens het reizen: De mogelijkheid om het aan boord van vliegtuigen en treinen te gebruiken, zorgt ervoor dat u tijdens uw reis volledig opgeladen blijft.
Capaciteit van 10000 mAh: ondersteunt het gelijktijdig opladen van drie apparaten, wat zorgt voor een stabiele en effectieve stroomvoorziening.
Drie oplaadpoorten: Uitgerust met één USB-C-poort en twee USB-A-poorten, zodat u uw apparaten naar wens kunt opladen.
Compatibiliteit: Perfect voor zowel smartphones als tablets en biedt een breed scala aan toepassingen.

30 W snelladen - ongelooflijk vermogen in een compacte vorm
De Baseus Adaman2 powerbank heeft een uniek vermogen van 30W ingesloten in een elegante, compacte behuizing, kleiner dan je Apple 13 laptop. Dit betekent dat u nu altijd een enorm laadvermogen bij de hand heeft, zonder extra last.
Gecertificeerde snellaadprotocollen
Of je nu fan bent van Apple, Xiaomi, Samsung of Huawei, onze powerbank ondersteunt alle belangrijke snellaadprotocollen. Met PD, QC, SCP, FCP, AFC en vele andere certificaten zijn we er zeker van dat het aan de behoeften van elke gebruiker zal voldoen.
Veilig op reis
Ga vol vertrouwen op reis, wetende dat onze Baseus Adaman2 Powerbank veilig is aan boord van een vliegtuig of trein. Geniet van een volledige lading tijdens uw reis, waar u ook heen gaat.
Capaciteit 10000mAh
U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het batterijniveau. Met een indrukwekkende capaciteit van 10.000 mAh kunt u uw smartphone, tablet en nog een apparaat opladen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.
Drie oplaadpoorten
Met het oog op uw gemak hebben we onze Powerbank uitgerust met één USB-C-poort en twee USB-A-poorten. Of je nu een iPhone, Android-smartphone of -tablet hebt, je vindt de juiste poort voor je apparaat.
Compatibiliteit
Onze Baseus Adaman2 Powerbank is niet alleen een draagbaar oplaadstation voor smartphones. Dankzij de uitgebreide compatibiliteit kunt u ook gemakkelijk tablets, koptelefoons of andere apparaten opladen die u elke dag vergezellen.
Elegant ontwerp
Niet alleen krachtig, maar ook stijlvol. De witte kleur van onze Baseus Adaman2 Powerbank maakt hem niet alleen praktisch, maar ook elegant. Voeg wat klasse toe aan je dagelijkse gadgetpakket.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.