FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
17 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Ons bedrijf biedt u een unieke kans om merkkleding in de groothandel te kopen! Wij werken rechtstreeks samen met de fabrikant en bieden kleding uit Europa aan zonder tussenpersonen. Elk kledingstuk heeft een uniek ontwerp, is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt geleverd in een individuele verpakking met een streepjescode om de authenticiteit te verifiëren op de officiële website van het merk.
Wij garanderen de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs! Wanneer u bij ons koopt, krijgt u de unieke kans om uw bedrijf uit te breiden en aan de eisen van uw klanten te voldoen. Je kunt een mix van tops, broeken en ondergoed kiezen zoals je wilt. Elke batch bevat ongeveer 80% dameskleding en 20% herenkleding. De verhouding tussen tops, broeken en ondergoed kan variëren afhankelijk van de voorkeur van de klant, maar de broek mag niet meer zijn dan de tops. Onze producten zijn stijl, kwaliteit en comfort!
Maak de juiste keuze en word de trotse eigenaar van stijlvolle en kwalitatieve bonprix kleding! Neem nu contact met ons op en wij zullen de beste optie voor u vinden!



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.