FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Bewegingsgevoelige zonneverlichting

€ 9,08 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
113 stuks
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
holm1322
EAN:
=VLOOKUP(A285,Munka1!D:E,2,FALSE)
Laatste bijwerking
4 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Een zonnereflector met laadpaneel is vooral handig in magazijnen, garages, onroerend goed, enz. Op zichzelf staand, kan het nietsvermoedende voorbijgangers afweren van potentiële overvallers terwijl de nacht overgaat in dag met deze dubbele zonnekoplampen.
Deze zonnereflector is de meest ideale oplossing als u ter plaatse beveiligingscamera's installeert die geen nachtzicht hebben.
Het is eenvoudig te installeren, omdat er geen specialist nodig is, geen netaansluiting nodig, aangedreven door een krachtige oplaadbare batterij die automatisch oplaadt met zonlicht, dit is de stand-alone zonneprojector waar u naar op zoek was!
De fotovoltaïsche collector moet zich op een plaats bevinden waar deze zoveel mogelijk zonnestraling ontvangt. De schaduw van bomen of andere objecten, afhankelijk van het gebied, beïnvloedt de lading van batterijen van de zonnecollector, het wordt aanbevolen om de collector op het zuiden te plaatsen.

Het is uitgerust met een schemerschakelaar, dus wanneer de lamp duisternis detecteert, wordt deze automatisch geactiveerd.
Het kan een praktische en ideale locatie zijn naast voordeuren, garagedeuren of trottoirs om de lichtomstandigheden te bieden die nodig zijn om zelfs in het donker binnen te komen
De lampkoppen kunnen worden aangepast aan elke gewenste hoek.

Kenmerken:- Zonneprojector.- Bewegingsdetectie.- Zonne-oplaadpaneel.- Vergeet netsnoeren en technici.- Installeer het systeem binnen enkele minuten.- Zeer eenvoudige installatie.- Geef zichtbaarheid aan uw ruimte op deze unieke en goedkope manier.- Aangedreven door 100% zonne-energie.- Ideaal voor de veiligheid en beveiliging van uw magazijn of garage.- Zodra u iemand detecteert die door het dekkingsgebied van de sensor gaat, wordt de projector geactiveerd.- Tijdens de nacht wordt de bewegingssensor automatisch wordt ingeschakeld totdat er beweging wordt gedetecteerd.- Levensduur van de batterij: 2-3 jaar.- 22 verbeterd - heeft heldere LED's.- Kan worden gebruikt om uw locatie te beveiligen, potentiële dieven te verwijderen, enz.- Het paneel kan worden losgemaakt van andere delen.- Weerbestendig.- Plaats het paneel waar het voldoende zonnig is.- 9 uur direct zonlicht is voldoende om de batterij volledig op te laden.- Volledig opgeladen biedt enkele uren gebruik.- Aan / uit-functie.- Belast het milieu niet, zelfs niet uw PPC-account.- 100% milieuvriendelijk.- 100% biologisch.

Technische kenmerken:- Projector afmetingen: 17 x 22 cm- Zonnepaneel afmetingen: 13 x 16,5 cm- Fotovoltaïsche afmetingen: 22 Verbeterd - heldere LED's.- Oplaadbare lithium batterij 3,7V 1200 mAh (inbegrepen).

Hoe werkt het? Overdag zet het zonnepaneel zonne-energie om in elektrische energie, die wordt opgeslagen in de oplaadbare batterij. In het donker, wanneer beweging wordt gedetecteerd, gaan de lichten automatisch aan.

22 LED's
Product materiaal: ABS kunststof
Vermogen : 6W
Beschermingsklasse: IP55
Inductie afstand: 2-5 meter
Detectiebereik: 120°
Vertraagde verlichtingstijd: 20-60 seconden instelbaar



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.