FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
7 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Ontdek de authentieke smaak van Italië met CAFFE TESTA Roasted Coffee Beans, met onze Sweet Break-melange in een handige verpakking van 1 kg. Gemaakt door experts in Italië, belooft elke batch een rijke en bevredigende koffie-ervaring.

Dit aanbod is ontworpen voor retailers en bevat 6 pakken koffiebonen per doos, waardoor het perfect is om uw voorraad in te slaan of aan te vullen. Met de EAN-8052877760008 bent u verzekerd van de traceerbaarheid en authenticiteit van het product.

Deze koffiebonen worden zorgvuldig geproduceerd in Italië en hebben een houdbaarheidsdatum van 24.12.2024, waardoor uw klanten ruim houdbaar zijn. Aangeboden tegen een concurrerende prijs van 4,50 Eur per kilogram, moet de aankoop worden opgehaald in ons magazijn in Vilnius.

Deze aanbieding heeft betrekking op een groothandelshoeveelheid van 654 verpakkingen, wat neerkomt op 109 dozen die op één hoge pallet worden geladen. Profiteer van deze bulkaankoop om uw koffieselectie uit te breiden met een Italiaans product van hoge kwaliteit.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.