FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
10 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Cecotec Conga 1190 piloot reinigingsrobot

€ 116,52 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Polen
Goederengroep
Nieuw  
Merken
Cecotec
SKU:
8435484051392
EAN:
8435484051392
Laatste bijwerking
3 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


PERFECT STOFZUIGEN GAAT EEN NIEUW TIJDPERK IN
Er is een nieuwe stijl van schoonmaken ontstaan in onze wereld. Dankzij zijn geheugen doet de Conga Series 1190 zijn werk op een absoluut efficiënte manier, van het begin tot de terugkeer naar huis. Verbazingwekkende wendingen verwijderen elk stofje en het reinigingssysteem is betrouwbaar. Het is altijd klaar om te reinigen en doet het optimaal, de kortste weg tussen twee punten. Wanneer je hem toevertrouwt met het schoonmaken van het huis, zul je het verschil merken. Het reinigt het hele overdekte oppervlak en weet wanneer en hoe terug te keren naar het laadstation.
2-IN-1 ROBOTSTOFZUIGEN: VEGEN, STOFZUIGEN,
Het vlaggenschip van de Conga robot serie is functionaliteit.

INTELLIGENTE EN ORDELIJKE NAVIGATIE, REINIGT HET HELE OPPERVLAK
Geniet van slimme en overzichtelijke navigatie met kaarten en geheugen met iTech Gyro-technologie. Conga Series 1190 is ontworpen voor alle soorten vloeren en past zich volledig aan uw huis aan, reinigt het hele te bedekken oppervlak, passeert meubels, detecteert obstakels en voorkomt stoten of vallen. Andere robotstofzuigers kunnen vuiler worden dan schoon, maar dit geavanceerde model zuivert de lucht met een zeer efficiënt filter dat stof en allergenen opvangt.
STIPPEL ALTIJD DE MEEST EFFICIËNTE ROUTE UIT MET UW GEHEUGENSYSTEEM
Onthoud de route om altijd de snelste en meest efficiënte route te vinden en keer onmiddellijk na het schoonmaken terug naar het laadstation met het geheugencontrolesysteem. De robot weet precies waar hij is, waar hij is gepasseerd en waar hij nog niet is gebleven.

6 AUTOMATISCHE REINIGINGSMODI: VERGEET HET SCHOONMAKEN
De nieuwe Conga 1190-serie robot heeft 6 automatische reinigingsmodi die zich aanpassen aan alle soorten oppervlakken en behoeften. Kies een modus uit de afstandsbediening en voila, zo simpel is het.

Gyroscopische modus: reinig het hele te bedekken oppervlak op een ordelijke en intelligente manier en keer op de snelste manier terug naar het oplaadstation.
DeepCleaning-modus: reinig het hele huis grondig en stofzuig meerdere keren op maximaal vermogen op specifieke plaatsen in elke kamer van het huis. De robot reist in twee fasen, de eerste in gyromodus en de tweede in de automatische modus.
Randmodus: een van de meest vuile gebieden zijn meestal randen of plinten. Om deze reden heeft de Conga-robotserie een speciale modus voor het verwijderen van vuil dat zich rond muren en meubels heeft opgehoopt.
Handmatige modus: geniet van volledige controle over de robot met de afstandsbediening en leid hem naar de gewenste locatie. In deze handmatige modus verwijdert de robot gemakkelijk en onmiddellijk vuil van specifieke plaatsen.
Spiraalmodus: in het geval van vuil dat zich op een bepaald punt heeft opgehoopt, zal de robot het vuil onmiddellijk verwijderen. Bijvoorbeeld als je kookt en de pot bloem zal omvallen.
Terug naar huis: wordt automatisch geactiveerd wanneer de robot klaar is met schoonmaken of de batterij bijna leeg is, en wanneer hij terugkeert naar het laadstation, blijft hij schoonmaken om de laatste sporen van vuil te verwijderen die mogelijk achterblijven. Daarnaast kunt u deze modus ook handmatig activeren met behulp van de afstandsbediening.

EXCLUSIEVE DIEPTEREINIGINGSMODUS VOOR DE MEEST REINIGENDE
Maak je klaar voor een extra dieptereiniging. Met deze modus verwijdert de Conga 1190-serie al het vuil uit elke kamer in huis, waardoor er geen stof achterblijft. De reiniging is geprogrammeerd in twee fasen: de eerste in gyromodus, waarbij de robot het hele bedekte oppervlak op een intelligente en ordelijke manier reinigt, en de tweede waarin de robot meerdere keren door alle punten van het huis gaat om een absoluut perfecte afwerking achter te laten.
UW HUIS ALTIJD SCHOON MET MAXIMAAL VERMOGEN
De krachtige turbine maximaliseert een hoge zuigkracht tot 1400 Pa dankzij het ForceImplode-systeem. Het garandeert te allen tijde een schone vloer en verwijdert allerlei soorten vuil van elk oppervlak. Bovendien is er geen hoek om uit te ontsnappen dankzij de twee zijborstels die helpen al het vuil in de zuigmond te duwen.

SCHOONMAKEN ALS JE NIET THUIS BENT, PLANNEN EN VERGETEN
Het is volledig programmeerbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week. Vergeet de dagelijkse schoonmaaktaken, programmeer de robot om geselecteerde dagen schoon te maken op het moment van uw keuze en besteed uw tijd aan wat u het leukst vindt.
VERWIJDER HET MEEST VERBAZINGWEKKENDE VUIL
Verwijdert alle soorten vuil met 3 vermogensniveaus. Kies tussen de Eco-modus voor oppervlaktereiniging met minimale slijtage, de normale modus voor dagelijkse reiniging zonder vermogensverlies en de turbomodus (1400 Pa) voor dieptereiniging.
3 VERMOGENSNIVEAUS VOOR ALLE SOORTEN VUIL
Verwijdert alle soorten vuil met 3 vermogensniveaus. Kies tussen de Eco-modus voor oppervlaktereiniging met minimale slijtage, de normale modus voor dagelijkse reiniging zonder vermogensverlies en de turbomodus (1400 Pa) voor dieptereiniging.

Technische detailsMerk: CecotecModelnummer: Conga Series 1190Productafmetingen: 12 x 58 x 38 cm; 5,26 kilogramCapaciteit:    0, 



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.