FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
18 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Chimpan Tree Familie Bordspel Familie Plezier

€ 8,12 - 22% € 10,44 /stuk prijs zonder belasting

Minimumprijs vanaf 30 dagen voor korting: € 8,12


Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
50 stuks
Land
Verenigd Koninkrijk
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
3 dagen
Laatste bijwerking
2 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

KATAPULT JE SPRINGENDE APEN - Dit strategische chimpanseeboomspel is perfect voor elke gelegenheid. Deze set geweldig maken, of het nu op een kinderfeestje is, een spelletjesavond met het gezin of zelfs onderweg, tijdens het kamperen of op vakantie. Met dit Monkey Jumping-spel zal je gezin uren plezier hebben! Niet alleen biedt dit bordspel uren eindeloos plezier, het helpt kinderen ook om strategische sociale denkvaardigheden te leren en hun fijne motoriek te ontwikkelen. Wie wordt gekroond tot de ultieme Chimpan Tree winnaar?
EEN KLASSIEK SPEL DAT NOOIT OUD WORDT - Dit spel biedt geweldig entertainment voor kinderen en volwassenen en houdt gezinnen al generaties lang geamuseerd! Ben jij de eerste speler die je Chimpansees in de boom katapulteert? Elke speler draait om de beurt zijn chimpansee in de boom vanaf zijn lanceerplatform, als ze geluk hebben, zullen de chimpansees van de takken slingeren. De eerste speler met al zijn chimpansees die aan de boom hangen, is de winnaar. Speel met je kinderen, vrienden of het hele gezin.
PERFECT VOOR ELK FEEST GELEGENHEID - Deze Chimpan Tree Game is perfect voor elke gelegenheid of familie avontuur. Of het nu met Kerstmis, verjaardagen, familiespelavond of zelfs kamperen is, dit spel zal het hele gezin zeker plezier laten hebben. Dit spel stimuleert de vroege ontwikkeling van alle motorische vaardigheden bij kinderen, van hand-oogcoördinatie tot geduld, en niet alleen dat, het geeft kinderen eindeloze uren entertainment. Deze favoriete retrogame aller tijden is ook een ideaal cadeau voor elke gelegenheid.
PRODUCTSPECIFICATIES - Inclusief 1x Monkey Tree Base & een assortiment van verschillend gekleurde apen (blauw, rood en geel). Minimaal 2 spelers vereist. Afmetingen verpakking - H6cm x B27cm x D27cm. Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.
EPISCH PLEZIER! ASSORTIMENT - Epic Fun producten zijn direct herkenbaar aan hun heldere illustratief ontworpen verpakking. Dit fantastische assortiment omvat alles van klassieke bordspellen voor kinderen tot familiespellen. Het aanbieden van een scala aan games die een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding bieden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.