FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
17 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Bureauonderlegger voor muis muis toetsenbord antislip beschermende mat

€ 6,18 /stuk prijs zonder belasting
Bestellingen

Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Polen
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
72588
EAN:
5905601816744

Contact Telefoontje

Bureauonderlegger voor muis muis toetsenbord antislip beschermende mat - beschrijving

Antislip bureaumat voor muis en toetsenbord Alogy Productbeschrijving + belangrijkste kenmerken

Belangrijkste kenmerken: Merk: Alogy Type: Beschermende mat, Bureauonderlegger Patroon: Bos - Bos Materiaal: Neopreen + Rubber Afmetingen: 80cm x 40cm x 0,3cm (Lengte x Breedte x Dikte) Gewicht: 561g Versterkte randen: Duurzame zoom aan de randen garandeert een lange levensduur zonder scheuren of gaten Waterdicht: De waterdichte coating voorkomt effectief onopzettelijke schade door morsen Levering: Bureaumat
Geavanceerd ontwerp De muismat is gemaakt van neopreen, waardoor hij flexibel en zacht aanvoelt. Neopreen is ook een slijtvast materiaal, waardoor de pad duurzaam is en langdurig gebruikscomfort biedt. Aan de onderkant van de muismat zit een laag rubber die zich effectief hecht aan het oppervlak van het bureau, waardoor onbedoeld verschuiven tijdens intensief gebruik van de muis wordt voorkomen. Een interessant element van de placemat is het patroon, dat de vorm aanneemt van een bos. Dit ontwerp geeft de pad niet alleen een esthetisch uiterlijk, maar kan ook een praktisch effect hebben, rustgevend voor onze ogen. *OPMERKING! De opstelling van het patroon kan enigszins afwijken van het patroon dat op de foto's te zien is.
Waterdichte bescherming Een muismat is niet alleen een aantrekkelijk accessoire, maar ook een praktische oplossing die stijl en functionaliteit combineert. Het waterdichte ontwerp beschermt het oppervlak van het bureau effectief tegen mogelijke schade veroorzaakt door gemorste vloeistoffen, zodat u kunt werken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de duurzaamheid van het tafelblad. Daarnaast is de pad stof- en zweetbestendig, wat het schoonhouden uiterst eenvoudig maakt. Dit betekent dat de muismat zelfs bij intensief gebruik in perfecte staat blijft, wat zorgt voor comfort tijdens het gebruik van de muis.
Versterkte randen De mat is extreem stevig dankzij de duurzame, netjes gestikte randen, die effectief voorkomen dat hij vervormt. Dit is een garantie voor bruikbaarheid op lange termijn, omdat de randen de integriteit van de mat behouden, zelfs bij intensief gebruik. Hierdoor kan de gebruiker niet alleen genieten van het esthetische uiterlijk, maar ook van de duurzaamheid van het product, dat zelfs in moeilijke omstandigheden niet vervormt.
Antislip rubberen basis De basis van de muismat is gemaakt van antislip rubber en garandeert stabiliteit en een veilige grip. Dankzij deze functie voorkomt de muismat effectief dat hij per ongeluk over het oppervlak van het bureau glijdt, wat zich op zijn beurt vertaalt in soepele en nauwkeurige muisbewegingen. Deze oplossing verbetert niet alleen de gebruikerservaring, maar verhoogt ook de werkefficiëntie, vooral voor taken die precisie vereisen.
Door het gladde oppervlak van de mat kunt u de muis snel en nauwkeurig bewegen, wat de werkefficiëntie en het gebruikscomfort verbetert. Het minimaliseert de weerstand, wat vooral handig is bij taken die precisie vereisen, zoals grafisch werk of gamen. Bovendien betekent het gunstige effect op de duurzaamheid van de muis dat de gebruiker de muis voor langere tijd vrij en gemakkelijk kan bedienen. Compatibel met laser- en optische muizen.
Voor thuis en op het werk De muismat heeft een tijdloos design, waardoor het de perfecte aanvulling is op zowel je thuiswerkplek als je gamezone. Het universele ontwerp maakt het gemakkelijk in te passen in verschillende interieuropstellingen. Dankzij de ingetogen kleuren en het optimale formaat past de placemat perfect in elke omgeving, of je nu thuis of op kantoor bent. Het is een praktische en esthetisch aantrekkelijke oplossing die zich gemakkelijk aanpast aan verschillende levensstijlen en omgevingen.
Afmetingen en gewicht De bureauonderlegger heeft indrukwekkende afmetingen, met een lengte van 80 cm en een lengte van 40 cm...


Betalingswijze

  • Overdracht
  • Contant
  • Online betalingen
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Verzendingswijze

  • Binnenlandse verzending
  • Verzending naar het buitenland

Andere aanbiedingen van de groothandelaar

Andere aanbiedingen in deze categorie

Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.