FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

TEST JE ZENUWEN - Dit Slime Surgeon Dino Edition bordspel is eenvoudig genoeg dat iedereen kan meedoen. Kies een lichaamsdeel om je dinosaurus uit te schakelen door simpelweg aan de pijl te draaien. Kun jij helpen deze dinosaurus te redden en ze weer volledig gezond te maken door alle slijmerige lichaamsdelen te verwijderen? Pas op dat je ze niet laat beven van angst. Je bent eruit als je dat doet! De speler met de meeste lichaamsdelen aan het einde is de winnaar.
EEN PERFECT CADEAU OF CADEAU - Voor elk kind is dit Dinosaur Slime Surgeon Board Game het ideale cadeau. Van verjaardag, Kerstmis en zelfs gewoon een speciale traktatie, kijk hoe de ogen van je kinderen oplichten als ze dit slijmchirurgspel met dinosaurusthema openen. Dit spel biedt kinderen niet alleen talloze uren entertainment, maar stimuleert ook de vroege ontwikkeling van motorische functies bij elk kind, van hun hand-oogcoördinatie tot hun geduld.
PRODUCTSPECIFICATIE - Inclusief 1x Dinosaur operatietafel, 10x lichaamsdelen, 1x pincet, 1x spinner en Slime Storage Eggs voor de lichaamsdelen. Vereist 2x AA batterijen (niet inbegrepen). Afmetingen: H3cm x B24cm x D17cm. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.