FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
12 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

DISCO PROJECTOR DISCO BALL RGB LED SPOTLIGHT + AFSTANDSBEDIENING

€ 3,73 - 30% € 5,37 /stuk prijs zonder belasting

Minimumprijs vanaf 30 dagen voor korting: € 3,73


Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
50 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Polen
Goederengroep
Nieuw  
Laatste bijwerking
2 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

De projector schittert in 7 verschillende kleurencombinaties (rood, groen, blauw, rood-groen, groen-blauw, rood-blauw, rood-blauw-groen), geeft een automatisch lichtprogramma weer, dat een buitengewoon effect geeft op zowel de muren als het plafond. Het is een perfecte aanvulling op alle houseparty's, disco's, feesten of oudejaarsfeesten.

AFSTANDSBEDIENING - de functies van de bol kunnen eenvoudig worden bediend met behulp van de IR-afstandsbediening die bij de set is inbegrepen, zodat u niet elke keer naar de bal hoeft te gaan wanneer u het lichteffect wilt wijzigen. Dit werkt vooral goed wanneer u de ballen op een moeilijk bereikbare plaats plaatst - bijvoorbeeld aan de muur of het plafond.
SPECIFICATIE - vermogen 3x1W; voeding 220-240V; verlichtingskleuren: rood, groen, blauw, geel, paars; wit; Bal afmetingen (lengte / breedte / hoogte): 9.5/7/14cm; afmetingen van de afstandsbediening (lengte / breedte): 8,5 / 4,5 cm; afstandsbediening voeding: CR 2025 (inbegrepen): kabellengte: 100cm; Set gewicht: 190g.

MOGELIJKHEID VAN INSTALLATIE - de projector kan eenvoudig op een geselecteerde plaats in de kamer worden geplaatst. Het kan ook aan een muur of plafond worden gemonteerd, evenals op een rail en statief - waar u het ook plaatst, het zal zijn werk perfect doen. Het lichteffect is geweldig en zorgt ervoor dat elk feest "dat iets" krijgt dat zelfs de meest sombere persoon zal aanmoedigen om plezier te hebben.
GELUIDSSENSOR - De projector heeft een ingebouwde geluidssensor, zodat de lichteffecten verschijnen, bewegen, veranderen en verdwijnen op het ritme van de muziek. Ingetogen lichteffecten met trage, nostalgische liedjes en snelle, disco met levendige ritmes.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.