FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
13 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding


ELEKTRONISCHE SIERADENWEEGSCHAAL ADLERDe betrouwbare werking, duurzaamheid en nauwkeurigheid van de meting zijn de belangrijkste voordelen van een precisiebalans. Als u bijvoorbeeld elementen moet wegen om sieraden te maken of medicijnen te wegen, hebben wij de perfecte oplossing voor u!

VOORDELEN VAN DE BALANS: NAUWKEURIGE METING TOT 0,1 gramMAXIMALE BELASTING 100 GRAMGROTE LCD-UITSCHAKELING MET ACHTERGRONDVERLICHTING NA 2 MINPRECISE REKSTROOKSENSORTELMODUS PCSBATTERIES INBEGREPENALLE BENODIGDE MEETEENHEDEN - g (gram), oz (oz), ozt (Trojaans pond), dwt (pennyweight), pcs (stuks) Dankzij het kleine formaat is de weegschaal handig om op te slaan en maakt efficiënt dragen mogelijk.

~ KLEIN FORMAAT, GROTE MOGELIJKHEDEN! Lichtgewicht, draagbaar apparaat voor thuis- en sieradentoepassingen, interessant ontwerp en gemakkelijk te lezen display maken het de perfecte keuze als u op zoek bent naar een professioneel gewichtsmeetapparaat! GEMAKKELIJK AF TE LEZEN DISPLAY MET BLAUWE LED-ACHTERGRONDVERLICHTING - maakt het gemakkelijk om de meting af te lezenGROOT weegoppervlak - waarop u gemakkelijk alles kunt plaatsen wat u nodig hebt om te wegen LAADVERMOGEN TOT 100G MET 0,1G NAUWKEURIGHEID - meet nauwkeurig elke hoeveelheidOFF NA 2 MINUTEN - stelt u in staat om de batterij langer te gebruikenAlle knoppen en indicatoren bevinden zich dicht bij het display, dus het gebruik van onze weegschaal is echt intuïtief!

DE BELANGRIJKSTE PARAMETERS:BELASTING MAX - 100GUNITS GEWICHT - g / ct / dwt / oz / oz / gnACCURACY - 0,1GMANUFACTURER - ADLERHET PRODUCT VERPAKT IN DE ORIGINELE VERPAKKING HEEFT INSTRUCTIES IN HET POOLS EN VELE ANDEREN.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.