WELCOME SUMMER
-35%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Fabrikant: ERA
Model: 6210
Eigenschappen: FFP2, met klep
PU: 1 film, 15 buitenverpakkingen, 270 karton

Meer mogelijk op aanvraag !!

De goederen staan ​​in ons magazijn in Duitsland (Frankfurt am Main). Meer op aanvraag dankzij exclusieve contracten met de fabrikant.

Aankoop op rekening, betaling mogelijk na levering.
Het bedrijf ERA is al 18 jaar gespecialiseerd in de fabricage van hoogwaardige ademhalingsmaskers. Dankzij een exclusief contract met de fabrikant voor de Duitse markt, schaffen we wekelijks 160.000 hoogwaardige FFP3-beademingsapparaten aan. Deze maskers worden in Europa gemaakt en rechtstreeks naar ons magazijn in Duitsland geleverd. Grotere aantallen kunnen op aanvraag worden uitgevoerd. Een langlopend leveringscontract voor de levering van ademhalingsmaskers is mogelijk.

ERA-maskers worden verkocht door de Universal Certification and Surveillance Service Trade Ltd. Co. gecertificeerd. Dit instituut is daarmee een van de 111 organen van de Europese Commissie die geaccrediteerd is voor de certificering van "Persoonlijke beschermingsmiddelen" volgens Verordening (EU) 2016/425.

Bovendien laten we de certificaten vooraf verifiëren door de Centrale Frankische Handelsinspectie voordat we u de producten aanbieden, wiens directe contact we u graag doorgeven als u vragen heeft.Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.