WELCOME SUMMER
-35%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Gebottelde drankdranken Smaak Goedkope prijs Dagelijkse drinkenergie Drank Prime Drink te koop in goede prijsenergie

€ 1,90 /fles prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 flessen
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Letland
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
7 dagen
EAN:
4549292009064
Laatste bijwerking
4 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

"Prime Hydration" lijkt een merk- of productnaam te zijn die verband houdt met energiedrankjes of hydratatiedranken, maar vanaf mijn laatste update is er geen specifieke informatie beschikbaar over een product met die exacte naam. Energiedranken en hydratatiedranken zijn echter vrij gebruikelijk op de markt en bieden een verscheidenheid aan formuleringen die zijn ontworpen om een boost van energie te geven of vloeistoffen en elektrolyten aan te vullen.

Energiedrankjes bevatten doorgaans cafeïne en andere stimulerende middelen, samen met suikers en verschillende vitamines en mineralen, om een snelle energieboost te geven. Aan de andere kant richten hydratatiedranken zich op het aanvullen van vloeistoffen en elektrolyten die verloren zijn gegaan door zweten tijdens fysieke activiteit of bij warm weer.

Wanneer u een energiedrank of hydratatiedrank overweegt, is het essentieel om de ingrediënten en voedingsinformatie te onderzoeken om te begrijpen wat u consumeert. Enkele belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden, zijn onder meer:

Cafeïnegehalte: Energiedranken bevatten vaak een hoog cafeïnegehalte, wat op verschillende manieren van invloed kan zijn op individuen en bijwerkingen kan veroorzaken als ze te veel worden geconsumeerd.

Suikergehalte: Veel energiedrankjes bevatten veel suiker, wat bij overmatig gebruik kan bijdragen aan gewichtstoename en andere gezondheidsproblemen.

Elektrolyten: Hydratatiedranken kunnen elektrolyten zoals natrium, kalium en magnesium bevatten om te helpen aanvullen wat verloren gaat door zweten.

Extra ingrediënten: Zoek naar eventuele extra vitamines, mineralen of kruidenextracten die in de drank aanwezig zijn en overweeg hoe deze uw gezondheid of prestaties kunnen beïnvloeden.

Het is altijd een goed idee om dit soort dranken met mate te consumeren en rekening te houden met uw individuele gezondheidsbehoeften en gevoeligheden. Als u niet zeker bent over een specifiek product of de ingrediënten ervan, kan overleg met een zorgverlener persoonlijke begeleiding bieden.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.