FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Globalisimo Blauwe Slaapzak

€ 10,09 /stuk prijs zonder belasting

Adviesprijs: € 20,19


Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
5 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
holm7246
Laatste bijwerking
3 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Een slaapzak is een hoogwaardig, multifunctioneel slaapapparaat dat ideaal is voor kamperen, wandelen of een ander buitenavontuur. Dit product, met zijn handige en waterdichte ontwerp, biedt uitstekende bescherming voor de gebruiker in verschillende weersomstandigheden.
Belangrijkste kenmerken:

Exterieur: Het buitenste deel van de slaapzak is gemaakt van waterdicht polyester materiaal. Dit duurzame en waterafstotende materiaal beschermt de gebruiker tegen regen en vocht en zorgt ervoor dat hij droog blijft in alle weersomstandigheden. Door de waterdichte buitenlaag kun je de slaapzak ook in natte omstandigheden gebruiken.

Interieur: Het binnenste deel van de slaapzak is gevoerd met een comfortabel en zacht aanvoelend materiaal. Deze binnenlaag draagt bij aan een comfortabele slaapervaring en houdt lichaamswarmte vast op koelere nachten.

Sluitsystemen: Voorzien van ritsen en klittenband aan de zijkanten, die zorgen voor een gemakkelijke en veilige sluiting. De ritssluiting maakt het gemakkelijk om in en uit te ritsen, terwijl het klittenband helpt om de slaapzak strakker vast te zetten, wat helpt voorkomen dat kou naar binnen stroomt en warmteverlies.

Maat: Het formaat van de slaapzak is groot en comfortabel. Hij is 200 cm lang en 70 cm breed, waardoor een gemiddelde volwassene genoeg ruimte heeft om er comfortabel in te zitten.

Draagbaarheid: De slaapzak wordt geleverd in een handige draagbare zak. Dit zorgt voor eenvoudige opslag en transport, waardoor het ideaal is voor reizen, wandelen en kamperen. De draagtas helpt je om je slaapzak gemakkelijk te dragen en op te bergen wanneer je hem niet gebruikt.

Deze slaapzak is een uitstekende keuze voor diegenen die tijd buitenshuis doorbrengen en een comfortabele en betrouwbare slaapplaats nodig hebben. De combinatie van waterdichte buitenlaag, comfortabel binnenmateriaal en rits en klittenband zorgt voor voldoende bescherming en comfort in alle omstandigheden. En de draagbare slaapzak maakt hem praktisch en gemakkelijk op te bergen als je de slaapzak niet gebruikt.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.