WEEKEND SALE
-25%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Bekabelde Ethernet-EN FACULTATIEVE Power over Ethernet

De nieuwe power over ethernet (POE) is optioneel, waarbij de installatie een stekker is duur, loopt een goedkope spanningsniveaus voor een goedkopere oplossing. POE maakt een eenvoudige installatie van het hebben van een stroom en internet kabel (RJ45) alles in een, het faciliteren van eenvoudig vergaderruimteplanning installaties.


ADD ON moduleplaats

Glory Star 10” kiosk tablet biedt een breed assortiment van perifere opties. U kunt maximaal drie randapparaten aan de rand en de onderkant van de tablet het maken van applicaties in de interactieve catalogus, eindeloos gangpad, toegangscontrole, het inchecken en zelf bestellen.


OPEN API

Glory Star & # 39; s engineer team is gespecialiseerd in het coderen van de Android OS firmware, bieden wij custom firmware diensten en open API. Open API kunnen ontwikkelaars en software engineers om toegang tot de functies of de gegevens van het Android-besturingssysteem, applicaties en andere diensten aan een hoog niveau van aanpassing en integratie in staat stellen om uw product / diensten.


Staros - licentievrij KIOSK LOCKDOWN APP * gelieve ons te contacteren

Licentievrije KIOSK LOCKDOWN APP Staros een kiosk lockdown app is geïnstalleerd in NEBULA tabletten, Staros gebruikers in staat om automatisch te starten video's, webpagina's en apps, evenals het voorkomen van ongewenste derden toegang hebben tot in het Android-systeem. Functies, waaronder het verbergen bodem bars, plannen aan / uit-timers, het instellen van gebruikersrechten en auto looping video / foto's zijn in de app om gratis ontwikkelaars gedoe van het ontwikkelen van apps om hun apps lockdown. Het doel is om een ​​veilige en stabiele tablet in het gebruik van een zakelijke omgevingen te waarborgen.


FIXATIE READY

Biedt meerdere montage-opties om ervoor te zorgen flexibiliteit bij de installatie inclusief wandmontage, tablets en plank monteren.


Bijlagen
Download bestand gad101-user-manual.pdf


Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.