FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
20 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Op deze ingenieuze special items pallets staan tal van top Halloween artikelen. Maak van deze gelegenheid gebruik voor een sterk verkoopevenement voor de start van de kerstbusiness.

Onze pallets bevatten alles wat met Halloween te maken heeft, zoals kostuums - decoratie - geanimeerde figuren en nog veel meer.


Uw aankoopprijs 1499 euro per pallet - uw eventuele verkoopprijs per pallet ca. 3000 euro! (dit zijn uitsluitend reguliere A goederen van het lopende seizoen)


Met ons geweldige kostuum voor kinderen ben jij de absolute blikvanger op Halloween-avond. Gebruik dit geweldige kinderkostuum voor je vreselijk mooie Halloween-vermomming. Of het nu een kostuumaccessoire is of een enkel accessoire, dit skeletkostuum voor kinderen is een geweldige hit.


Perfect voor uw Halloween-feest en carnaval vermomming. Het kinderskelet kostuum heeft een zeer mooie pasvorm waardoor het comfortabel is om te dragen.


Wees de absolute horror op Halloween-avond met ons kostuum.


PERFECT HALLOWEEN KOSTUUM: bereid je voor op een glorieus angstaanjagende Halloween-avond met dit Halloween-skeletkostuum dat de gasten sprakeloos zal maken.


HOOGWAARDIG MATERIAAL: ons horror Halloween-kostuum is het perfecte kostuum en is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is milieuvriendelijk.


VERSCHILLENDE MATEN: ons Happy Halloween-kostuum is verkrijgbaar in twee verschillende maten, 116/128 en 134/146, altijd dubbele maten.


JUIST IN DETAIL: met ons Halloween-kostuum heb je een hoogwaardig, gedetailleerd Halloween-kostuum en ben je perfect uitgerust voor het Halloween-feest.


VERSCHILLENDE GELEGENHEDEN: geschikt voor eindeloze gelegenheden, als schrik - op het Halloweenfeest - voor carnaval of gewoon om iemand een beetje schrik aan te jagen.


Ghost Decoratie Geanimeerde Halloween

Grafsteen decoratie RIP

XXL veldmuis geanimeerd

Halloween Lantaarn LED-verlichting

geanimeerd spookpersonage perfect voor Halloween
Ons gigantische spooklichaam is je perfecte Halloween-decoratie voor je huis of etalage. Het spook is geanimeerd, het beweegt heen en weer en heeft ook een geluidsmodule met een heerlijk eng geluid en knipperende ogen.

Decoratieve grafsteen voor als deur- en wanddecoratie voor Halloween
Grote decoratieve grafsteen voor een ingenieuze Halloweendecoratie. Onze XXL grafsteen heeft een afmeting van ca. 60 x 40 cm. Het RIP opschrift is voorzien van een donkerrode LED verlichting, dit hoogtepunt maakt de grafsteen tot de perfecte Halloween/horror decoratie.

Halloween vleermuis met licht- en geluidseffecten
Het ingenieuze Halloween artikel, onze vleermuis, kun je in 2 varianten beleven. Bij de eerste variant zijn de ogen en vleugels voorzien van knipperende LED's, die afwisselend heerlijk krachtig flitsen. In de tweede variant heeft de vleermuis naast de knipperfunctie een geweldige animatronische functie en beweegt hij zijn vleugels en kop. Het absolute hoogtepunt van de animatronic-functie is natuurlijk de extra geluidsmodule, die een geweldig eng geluid produceert dat je de adem beneemt!

Halloween horror decoratie
Bekijk de enorme Halloween selectie in onze Posten Anker winkel. Wij bieden u hoogwaardige - ingenieuze en unieke decoratie artikelen voor een sfeervolle Halloween/herfstdecoratie in onze winkel. Kijk eens rond en vind geweldige Halloween-decoraties voor in huis.


XXL veldmuis geanimeerd


Halloween vermomming Halloween kostuum masker vermomming Halloween party horror dieren masker panda horror masker horror kostuum kinder kostuum skelet



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.