FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
16 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Heizkissen verwarmend kussen

€ 8,35 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
13 stuks
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
holm7170
EAN:
=VLOOKUP(A332,Munka1!D:E,2,FALSE)
Laatste bijwerking
4 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


Verwarmingskussen om rugpijn, schouders en krampen te verlichten
Ontdek deze superzachte elektrische verwarmingspad die de ideale oplossing is om dagelijkse spierpijn te verlichten! Het verwarmingskussen van 60x30 cm helpt ontstekingen en pijnlijke krampen te verminderen en biedt comfort door grotere lichaamsdelen zoals rug, nek, schouders, buik, benen en gewrichten te verwarmen.

Het verwarmingskussen heeft 6 selecteerbare verwarmingsniveaus, zodat het snel opwarmt tot de gewenste temperatuur voor maximale stressverlichting. De auto-off functie, LED-controller en 230 cm lange kabel zorgen voor comfort en veiligheid bij elk gebruik. Met 4 timerinstellingen kunt u eenvoudig de duur van de verwarming regelen.
Het machinewasbare superzachte microvezelmateriaal en de zachte polyester stoffen zorgen voor comfort en duurzaamheid. Het verwarmingskussen is geschikt voor natte en droge warmtetherapie en onmiddellijke verwarming wordt gegarandeerd door draden die zijn ontworpen met dichtere NTC-verwarmingsdraden met dubbele helix (koperen spoelafstand van 2,0 cm, terwijl andere 2,5 cm zijn).
Met het lange snoer kunt u gemakkelijk stopcontacten in de buurt bereiken, zodat u het overal in uw huis kunt gebruiken. Voor het wassen koppelt u gewoon de kabelverbinding los en geniet u van eenvoudige reiniging.
Kortom, dit verwarmingskussen is de perfecte keuze om rugpijn, schouderpijn en krampen te verlichten, terwijl het comfortabel en gemakkelijk te gebruiken is. Stop met pijn te hebben, kies voor deze superzachte elektrische verwarmingspad en geniet van de warmte en pijnverlichting!

Niet gebruiken tijdens de slaap. Gebruik geen verwarmingspads voor baby's, dieren. Laat het apparaat nooit onbeheerd achter, vooral als er kinderen in de buurt zijn. Dit kussen mag niet worden gebruikt bij een gehandicapte, slapende of bewusteloze persoon of een persoon met een slechte bloedcirculatie, tenzij onder zorgvuldig toezicht. Dit verwarmingskussen mag niet worden gebruikt door mensen die niet gevoelig zijn voor warmte of door kwetsbare personen die niet reageren op oververhitting (bijv. diabetici, mensen met ziektegerelateerde huidaandoeningen, mensen met littekens op de huid waar het kussen wordt aangebracht, of mensen die pijnstillers of alcohol hebben gebruikt). Niet gebruiken op ongevoelige huidgebieden.

Waarom knippert de controller en werkt het verwarmingskussen niet?1. Als het verwarmingskussen niet goed is aangesloten op het lichtnet, blijft de controller knipperen.
2.Als het verwarmingskussen een tijdje automatisch wordt uitgeschakeld en de controller knippert, wordt de oververhittingsbeveiligingsfunctie geactiveerd en wordt het verwarmingskussen gestopt maar niet uitgeschakeld. Als u wilt doorgaan met verwarmen, hoeft u de stroom niet los te koppelen, maar moet u nogmaals op de AAN / UIT-knop drukken om deze in te schakelen.

De afstandsbediening kan een andere vorm hebben.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.