FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Huawei Honor 5X-hoesje - Stijlvol zwart hoesje in L-formaat beschermt je telefoon perfect tegen krassen, vallen en andere schade. Gemaakt van duurzaam materiaal, biedt het niet alleen solide bescherming, maar ook een elegante uitstraling.

Ons hoesje is speciaal ontworpen om perfect te passen bij de vorm en grootte van je Huawei Honor 5X, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot alle knoppen, poorten en functies van je telefoon. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken over het verlies van functionaliteit door het hoesje dat je aantrekt.

Daarnaast heeft ons hoesje een antislip oppervlak, waardoor de telefoon stevig in de hand ligt en niet wegglijdt op vlakke ondergronden. U kunt uw smartphone dus vrij gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u hem per ongeluk laat vallen.

Het Huawei Honor 5X zwarte "L" hoesje is de perfecte aanvulling op je telefoon. Het biedt uitstekende bescherming, stijlvol ontwerp en volledige toegang tot alle functies. Koop dit hoesje direct en geniet van de veiligheid en het gemak van het gebruik van je Huawei Honor 5X.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.