FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
17 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Nu verkrijgbaar, de topkwaliteit Case iPhone 6 6s Plus in een strakke zilveren kleur. Ontworpen voor de veeleisende iPhone-enthousiastelingen die op zoek zijn naar zowel stijl als bescherming. Deze elegante L-vormige hoes zorgt voor een goede pasvorm voor uw geliefde apparaat en beschermt het tegen dagelijkse slijtage.

Deze hoes is gemaakt van duurzame materialen en biedt uitstekende weerstand tegen krassen, stoten en per ongeluk vallen. De precieze uitsparingen bieden gemakkelijke toegang tot alle poorten, knoppen en functies van uw iPhone 6 6s Plus, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit. Het L-vormige ontwerp voegt niet alleen een extra beschermingslaag toe aan de hoeken, maar verbetert ook de algehele esthetische aantrekkingskracht.

Dankzij het slanke profiel voegt dit hoesje minimale bulk toe aan je iPhone, zodat je hem moeiteloos in je zak of handtas kunt stoppen. Bovendien voegt de zilveren afwerking een vleugje elegantie toe, waardoor het het perfecte accessoire is om je stijl aan te vullen.

Kies het iPhone 6 6s Plus Silver L-hoesje en ervaar de perfecte mix van stijl en bescherming. Koop de jouwe vandaag nog en zorg ervoor dat je iPhone veilig en stijlvol blijft, waar je ook bent.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.