FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
25 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding


Naast 2MP 1080p High Definition, FULL HD, bevat de camera ook ondersteuning voor Wi-Fi draadloze technologie, zodat u gemakkelijk en snel verbinding kunt maken met de camera overal via internet of mobiel apparaat. Het beeld is helder en dicht bij de echte scène. Geavanceerde videocompressie.

BewegingsdetectieDe camera ondersteunt bewegingsdetectie op meerdere gebieden, waardoor echt effectieve monitoring mogelijk is. Als er beweging wordt gedetecteerd, stuurt de camera een melding en neemt de video op een micro SD-kaart op met een ingebouwde sleuf op de camera (ondersteuning voor micro SD-kaart tot 128 GB). In tegenstelling tot een traditionele webcam is deze IP-camera een op zichzelf staand systeem dat, zonder het op een computer aan te sluiten, beelden van hoge kwaliteit naar een geheugenkaart kan verzenden en opnemen, terwijl u de camera kunt bewaken en bedienen. applicatie voor iPhone, iPad of Android-apparaten.

Video wordt opgenomen met 25 frames per seconde, dus de opname verloopt volledig soepel.

Nachtzicht

Deze IP camera heeft een uniek nachtzicht met automatische helderheidsaanpassing. De WiFi IP-camera is voorzien van IR LED-achtergrondverlichting, die continue bewaking mogelijk maakt, zelfs 's nachts. Bij weinig licht wordt de infraroodverlichting van de scène automatisch geactiveerd met een bereik tot 30 meter.

Belangrijkste functie:
2.0 MPx FULL HD Outdoor WiFi IP CameraWiFi-verbinding voor eenvoudige plaatsing en geavanceerde beheeropties / Draadloze WiFi-module compatibel met 802.11 b / g / n-standaard. /FULL HD high-definition video voor scherpe details en betere helderheidEenvoudige en snelle installatie en bediening van outdoor IP-camera via app (voor mobiele telefoons en multimedia-apparaten met Apple iPhone of Android-besturingssysteem). Monitoring via PC. Gedetailleerde Full HD-opname (1920 × 1080p)Brede opnamehoek (85°)Mogelijkheid om video's online te schieten en te bekijkenNachtmodus met infrarood-LED's en mechanisch ICR-filter. IR LED voor nachtverlichting vanaf een afstand van maximaal 30 meter. Bewaak bewegingsdetectiegebeurtenissen met de optie om e-mail te verzenden. Uitgebreide opties voor beeldinstellingen en andere camerafuncties. Spat- en stofbestendig met IP66-classificatie. Eenvoudige installatie, u hebt alleen een camera, smartphone of tablet nodig, evenals de mogelijkheid om verbinding te maken met internet (bijv. via WIFI)

Het pakket heeft een EU AC-oplader!.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.