FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Izuiverheid? Edison Vintage Gloeilamp [3 pak] - Retro gloeilamp

vanaf € 4,85 /stuk prijs zonder belasting
€ 5,05 van 1 tot 249 stuks
€ 4,85 van 250 tot 500 stuks

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
250 stuks
Beschikbaar aantal
499 stuks
Land
Duitsland
Goederengroep
Nieuw  
Laatste bijwerking
9 maanden geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

? ???????? & ????????????: De E27-lamp kan tot 20.000 keer worden in- en uitgeschakeld! Onze 4W LED-lamp vervangt een conventionele 40W gloeilamp en is goed voor uw portemonnee! Het amberkleurige glas met hoge kleurglans en de hoogwaardige LED-gloeidraad roepen een vintage-retro-stijl op!
? ???????? ????????: De E27 vintage gloeilamp met zijn E27 fitting past in bijna elke lamp! Het is vrij van flikkering en flikkering en verspreidt een warm licht zodra het wordt ingeschakeld. Het vult de woonkamer, eetkamer, slaapkamer, keuken, kantoor, café en restaurant met een nostalgische flair!
? ???? ???????????? : Met een levensduur van meer dan 25.000 uur is de E27-lamp bijzonder duurzaam. Daarnaast heeft de E27 LED een hoge kleurweergave-index van CRI>80 voor bijzonder levendige en natuurlijke kleuren. Al onze lampen zijn TÜV-gekeurd in Duitsland en beschikken over alle benodigde certificaten!
? ??????Ü????????????: Met 2200K is de retro-lamp warmwit en biedt de ideale verlichting voor een gezellige sfeer. Het ziet eruit als de originele Edison-lamp - retro-design in perfecte combinatie met moderne, energiebesparende LED-filamenten! Ook in uitgeschakelde toestand zijn de ingenieuze filamenten een blikvanger!
? ???????? ????????????: We willen dat u net zo tevreden bent met onze vintage decoratieve lampen van IPurity als wij. Daarom bieden we je een retourbeleid van 30 dagen en een geld-terug-garantie op onze producten. Een Duitstalige klantenservice staat tot uw beschikking!



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.