FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Ga je graag zelfverzekerd de weg op en maak je altijd gebruik van navigatie? Je hebt dus een bewezen en betrouwbare autohouder nodig. Het model Joyroom JR-OK3 kan een ideale oplossing zijn. Het is gemaakt van de beste materialen op de markt, wat de duurzaamheid garandeert en zich vertaalt in stabiel onderhoud van de telefoon. Bovendien biedt het de mogelijkheid om 210 ° te draaien - zodat u de ideale hellingshoek voor uzelf kunt instellen, zodat u de route zichtbaar kunt maken. Het handvat zelf heeft ook een zeer eenvoudige, klassieke uitstraling, waardoor het geschikt is voor de meeste auto-interieurs.
Specificatie:

Merk: Joyroom
Type: Autohouder
Type: Klem
Rotatie vermogen: 210 °
Materiaal: ABS + siliconen
Doel: Mobiele telefoons van 4 tot 6,7 inch groot
Netto gewicht: 176,5 g

Set bevat:

1x Autohouder

De belangrijkste kenmerken:

Hoge duurzaamheid
Sterk telefoononderhoud
Antislip pad op de plaats waar de telefoon zit
Uiterst eenvoudig in gebruik
Snelle montage
Geschikt voor diverse telefoonmodellen
Stijlvolle uitstraling
Aanpassing van de kantelhoek
Compacte afmetingen en licht van gewicht

Uitzonderlijke weerstand en gegarandeerde veiligheid
Het handvat is gemaakt van de beste materialen op de markt, waardoor het geschikt is voor alle omstandigheden. Het is bestand tegen zowel mechanische schade als weersomstandigheden. Je kunt hem zowel in de zomer als in de winter gemakkelijk gebruiken. De houder garandeert een stevige grip op de telefoon. Het grote voordeel is ook de mogelijkheid om op de meeste smartphonemodellen te passen die op de markt verkrijgbaar zijn.
210 ° rotatie functie
De handgreep kan in elke hellingshoek worden versteld. Daarvoor zorgt de innovatieve 210° draaifunctie. U kunt het dus aanpassen aan uw behoeften, die vaak afhankelijk zijn van het weer en het zonlicht. Genoeg. dat u het handvat vasthoudt en in de juiste richting wijst voor de gewenste uitlijning.
Eenvoudige bediening en snelle montage
Extreem snelle montage betekent dat het slechts enkele ogenblikken duurt om met een nieuwe gadget op tournee te kunnen gaan. Het handvat is een klemmodel. Dit betekent dat u na het plaatsen van de telefoon de zijarmen handmatig moet vastdraaien. Het is echter net zo eenvoudig om uw smartphone los te laten. Om de handgreep te openen, drukt u op de knop aan de zijkant van de behuizing.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.