FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
2 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding


KEUKENWEEGSCHAAL MET KOM MESKOlectische keukenweegschaal met een maximaal draagvermogen van 5 kg en een nauwkeurigheid van 1 g.Zeer nuttig bij de bereiding van gerechten die strikt gedefinieerde verhoudingen van producten vereisen.

VOORDELEN VAN DE BALANS: LAADVERMOGEN TOT 5KG / 11LBNAUWKEURIGHEID 1G / 0.1OZALLE BENODIGDE MEETEENHEDEN - g, kg, lb, oz, ml (water), ml (melk) BEREKENING VAN HET VOLUME WATER EN MELKGROOT LCD-SCHERM MET LED-ACHTERGRONDVERLICHTINGPLASTIC KOM 1.4L BATTERIJ OVERBELASTING / SLIJTAGE-INDICATORMANUAL EN AUTOMATISCHE UITSCHAKELING NA 2 MINUTENTARE FUNCTIEUNIVERSEEL ONTWERP OM ELKE KEUKEN TE PASSENHAAN AAN ZIJN KLEINE FORMAAT, DE WEEGSCHAAL IS HANDIG OM OP TE SLAAN EN MAAKT EFFICIËNT DRAGEN MOGELIJK.

~ TARY FUNCTIE! Dankzij dit kunt u gemakkelijk uw favoriete kom of mok gebruiken om losse producten zoals bloem, rijst, suiker, melk, enz. Te wegen. NAUWKEURIG WEGEN MET VERPAKKING, MAAR HET MEETRESULTAAT WORDT GEGEVEN ZONDER HET GEWICHT VAN DE VERPAKKING! Bijvoorbeeld:1. Je zet in op het gewicht van grutten die in een cup2 worden gegoten. Gewicht meet het gewicht van de beker en grutten.3. Het display toont alleen het gewicht van grutten.

~ PERFECT VOOR ELKE KEUKEN! Het compacte formaat betekent dat het gewicht zelf niet veel ruimte in beslag neemt in onze keuken. PLASTIC KOM 1,4L - hiermee kunt u grote hoeveelheden product metenLAADVERMOGEN TOT 5KG MET EEN NAUWKEURIGHEID VAN 1G - meet nauwkeurig elke hoeveelheidINDICATOR VAN OVERBELASTING EN BATTERIJVERBRUIK - noodzakelijke functies voor handig gebruikAUTOMATISCHE UITSCHAKELING - waardoor u batterijen bespaartHet reageert ook op de behoeften van mensen die om gezondheidsredenen om de grootte van maaltijden geven.

DE BELANGRIJKSTE PARAMETERS: LCD-SCHERMGROOTTE - 6x3cmVOEDING - 2x 1,5V (AAA)APPARAATGROOTTE - 19,7cm x 22cm x 1,8cmKLEUR - witMATERIAAL - plasticFABRIKANT - HERENPRODUCT VERPAKT IN DE ORIGINELE VERPAKKING HEEFT INSTRUCTIES IN HET POOLS EN VELE ANDEREN.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.