WEEKEND SALE
-25%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Kit Radio Station CB PNI ESCORT HP 8000L ASQ + Antenne CB Midland LC59 c

€ 59,15 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
100 stuks
Land
Roemenië
Goederengroep
Nieuw  
Merken
HP
Leveringstijd
5 dagen
SKU:
PNI-PACK26
EAN:
5949066507977
Laatste bijwerking
Meer dan een maand geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


ASQ Verstelbaar
Een innovatie in het CB-segment, de instelbare automatische squelch (ASQ) biedt maximaal comfort voor zelfs de meest veeleisende gebruikers van CB-radiostations voor auto's. Als we tot nu toe gewend waren om de ASQ te activeren / uit te schakelen, brengt de PNI nu de functie om deze aan te passen, een functie die het mogelijk maakt om tot 100% interferentie, achtergrondgeluiden en jamming in de CB-band te elimineren.

ASQ-knop op de microfoon
Voor meer rijcomfort heeft de PNI de automatische squelch (ASQ) aan/uit-knop op de microfoon geplaatst. Naast deze knop vinden we ook omhoog/omlaag knoppen op de microfoon voor het wisselen van kanalen, zodat je je ogen niet van de weg hoeft te halen om deze hoofdfuncties te bedienen.

Klein
U kunt het product in elke auto gebruiken, omdat het een van de kleinste CB-stations op de markt is. Robuust en met een aangenaam ontwerp, kan het op elke locatie worden geplaatst: armleuning, board, tussen stoelen, zonder storend of storend.

Afstand tot communicatie
De communicatieafstand is een doorslaggevende factor bij de aanschaf en het gebruik van een CB-antenne. Zo wordt de communicatieafstand van 7 km of meer bereikt in ideale werkomstandigheden: gekalibreerde antenne, open veld zonder obstakels, station met maximaal wettelijk toelaatbaar vermogen van 4W en met een standaard ontvangst. Elk obstakel zoals: heuvels, bergen, gebouwen, kan leiden tot het verkleinen van deze afstand.

Magnetische basis
De magnetische basis in dit pakket is voorzien van een kabel van 4 m, genoeg om de antenne op de koepel te plaatsen, en een diameter van 78 mm met een krachtige magneet die de antenne stabiliteit geeft, zelfs bij hoge snelheden.

Compleet pakket
Dit product biedt u alles wat u nodig hebt om op pad te gaan: microfoonstation, antenne, magnetische basis en bus voor kalibratie. Het enige dat u hoeft te doen, is ze op de machine monteren en een kalibratie uitvoeren om ze maximaal te gebruiken.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.