FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
12 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

De Tracer Stilo is een draadloze on-ear koptelefoon die comfort biedt zonder kabels die je in elke situatie zal waarderen. Of je nu midden in een spannende gameplay zit in je favoriete computerspel of tijdens een veeleisende cardiotraining - met de Tracer-koptelefoon kun je zonder schaamte van je favoriete muziek genieten. Bovendien hoef je dankzij de batterij met hoge capaciteit niet af te tellen naar de volgende oplaadbeurt.

• Actieve ruisonderdrukking
• Bluetooth 5.0-technologie
• 40 mm-drivers
• Batterij met lange levensduur
• Ondersteuning voor Bluetooth-profielen
• Ingebouwde microfoon
• Oorkappen van aangenaam aanvoelend materiaal

Stilte wanneer je het nodig hebt
Dankzij het ANC-systeem, dat ongewenste geluiden minimaliseert, isoleer je jezelf snel van het lawaai uit de omgeving. Tracer-hoofdtelefoons verminderen achtergrondgeluid, zelfs als u niet naar muziek luistert.

Handige bediening
Tracer Stillo draadloze hoofdtelefoons zijn uitgerust met Bluetooth 5.0-technologie, waardoor ze werken met smartphones en tablets binnen een bereik van 10 meter.

Onbeperkte muziek
De Tracer Stillo koptelefoon heeft een krachtige 300 mAh batterij, waarmee je tot 15 uur ononderbroken je favoriete muziek kunt afspelen of telefoneren. In stand-by werkt de koptelefoon tot 180 uur, waardoor je hem niet constant hoeft op te laden.

Revolutionair geluid
Geniet van helder en krachtig geluid. De grote en efficiënte drivers met een diameter van 40 mm die in de hoofdtelefoon zijn geïnstalleerd, zorgen voor een nauwkeurige geluidsweergave.

Spannende gameplay
De draadloze Tracer-koptelefoon is ook een geweldige optie voor gameliefhebbers. Ze werken met alle consoles die Bluetooth-technologie ondersteunen, zodat je ongestoord van omgevingsgeluiden kunt genieten van de gameplay. Dankzij de ingebouwde microfoon kun je tijdens het online spel contact houden met de rest van je team. Bovendien kunt u door het gebruik van een universele 3,5 mm mini-jack-connector eenvoudig verbinding maken met de meeste apparaten.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.