FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
15 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

LAMP ZAKLAMP SOLAR COB CAMPING POWERBANK KRACHTIG

€ 7,05 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
50 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Polen
Goederengroep
Nieuw  
Laatste bijwerking
1 maand geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

NZY ZJ-1158 is een multifunctionele draagbare LED zaklamp. Het is uitgerust met een ingebouwde 1200 mAh-batterij en stelt u in staat om uw smartphone op te laden via USB. Een kenmerk van de zaklamp is de aanwezigheid van een zonnepaneel waarmee u het apparaat kunt opladen op elke plaats waar er toegang is tot direct zonlicht. U kunt het type verlichting kiezen dat u nodig hebt: de hoofdlamp of de gloed van het lichaam. Draagbare lamp heeft vele toepassingen. Het handige ontwerp stelt u in staat om het op een plat oppervlak te plaatsen of op te hangen, en het comfortabel in uw handen te houden met een riem. Dit apparaat kan overal worden geïnstalleerd: in de slaapkamer of kinderkamer, in de gang, in de badkamer en in het algemeen overal waar een mobiele lichtbron nodig is. De lamp is geschikt voor gebruik als draagbare zaklamp, lamp, nachtlampje of back-up lichtbron in de kamer wanneer de stroom uitvalt. NZY ZJ-1158 is een moderne lamp voor gebruik in verschillende thuissituaties

De ZJ-1158 multifunctionele campinglantaarn is een goede partner bij het vissen, picknicken, kamperen, prieel of thuis als het licht uitgaat. De lamp heeft een vrij klein gewicht, omdat hij is gemaakt van duurzaam plastic en autonoom werkt dankzij de ingebouwde batterij. Het heeft ook een Power Bank-functie voor het opladen in noodgevallen van USB-gadgets.

Het ontwerp van de lamp is zo uitgedacht dat deze in verticale of horizontale positie door de riem in de hand kan worden gehouden. U kunt de lamp ook eenvoudig verticaal op elk vlak oppervlak plaatsen.

Technisch gezien geeft de ZJ-1158 zaklamp twee varianten van toepassing - als een zaklamp met een gerichte lichtstroom en als een lamp / lamp / nachtlamp met diffuus licht. De zaklamp heeft twee helderheidsmodi en een knippermodus voor noodgevallen, terwijl de lamp slechts twee helderheidsniveaus heeft. Alle modi worden afwisselend geschakeld door op de aan / uit-knop aan de bovenzijde van de lamp te drukken.

Het opladen van de batterij van de zaklamplamp gebeurt via de USB Type-C-ingang of van het zonnepaneel, dat zich aan de bovenkant van de lamp bevindt wanneer het wordt blootgesteld aan direct zonlicht. Daarnaast is de ZJ-1158 zaklamp uitgerust met een standaard USB-ingang voor het opladen van USB-gadgets. Beide connectoren zijn afgesloten met een siliconen dop om te voorkomen dat vocht, stof, etc. binnendringt. binnen.

Kenmerken:

Type: Camping Light / Lantaarn / Night Light

Model: ZJ-1158

Materiaal: Kunststof

Voeding: ingebouwde oplaadbare batterij

Opladen: USB Type-C + zonnepaneel

In bedrijf: 5

Power bank functie: Ja

Zwarte kleur

Afmetingen: 13* 10 cm

Uitrusting:

Campinglamp ZJ-1158 met oplaadbare

USB/USB Type-C oplaadkabel

Verpakt in een originele doos



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.