FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Likeregal 920 massage speelstoel met voetsteun groen

€ 70,80 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
367 stuks
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
holm1048M
EAN:
=VLOOKUP(A193,Munka1!D:E,2,FALSE)
Laatste bijwerking
4 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Innovatieve technologie
De perfecte mix van een speelgoedstoel en een massagestoel. Het kan worden vergeleken met professionele massagestoelen, zodat u zowel op het werk als op het werk kunt genieten van massagetherapie. Kalmeer het lichaam en wees elke dag gezond. De trillende lendensteun helpt hierbij, die kan worden bediend met een usb-kabel die is aangesloten op een computer of zelfs een powerbank.

Functies
Deze professionele gamestoel heeft een uittrekbare voetsteun van onder de zitting voor volledig comfort wanneer u achterover leunt. Ergonomisch ontwerp, productkenmerken 360 graden rotatie, verstelbare hoogte, verstelbare hoofdsteun, kantelhoekverstelling kan worden teruggeklapt van 90 graden tot 150 graden en kan worden vergrendeld om te gebruiken als een bed voor een kort dutje. Deze verstelbare stoel biedt de meest comfortabele ervaring, of deze nu op kantoor of tijdens het spelen wordt gebruikt, en verdubbelt de efficiëntie.

Materiaal
Hoogwaardige PU lederen bekleding, ingebouwd comfortabel en ademend latexschuim. Het dikkere koudschuim met hoge dichtheid zorgt voor een comfortabelere dempingservaring en de brede rugleuning biedt betere ondersteuning. 

Veiligheid
De bodem is gemaakt van een frame gesmeed uit hoogwaardig staal, dat een super draagvermogen heeft. Het ondersteunt gemakkelijk volwassenen met een gewicht van 115 kg. Twee bedieningsstangen zorgen voor een veilige en stabiele stoelliftfunctie en een hoekverstellingsfunctie voor de rugleuning. Het verdikte steunframe zorgt voor de stabiliteit van de stoel. Bovendien zorgt het verdikte stalen frame voor de betrouwbaarheid van de stoel en kussensponzen met hoge dichtheid zorgen voor een langdurige vervormingsvrije behandeling.

Parameters van de stoel:

Hoogte: ~125-133cm
Breedte: 57cm
Diepte: 50cm
Gewicht:16kg



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.