FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
22 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Livingpai opvouwbare en verstelbare fitness trampoline

€ 34,12 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
7 stuks
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
holm7238
EAN:
=VLOOKUP(A451,Munka1!D:E,2,FALSE)
Laatste bijwerking
4 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


Leuke en effectieve training Fitness trampolines zijn niet alleen lichtgewicht, veilige en stille sportuitrusting, maar ze zorgen ook voor veel meer plezier tijdens de training. Slechts 10 minuten springen per dag verbrandt effectief calorieën, versterkt de bloedcirculatie, wat overeenkomt met 1 uur joggen, 30 minuten fietsen of 20 minuten zwemmen. Handige montage, scheiding en opslag Het opvouwbare ontwerp verkleint de grootte tot 1/4, wat opslag gemakkelijk maakt, terwijl de verstelbare handgreep en metalen structuur verwijderbaar zijn. Het eenvoudige maar sterke ontwerp is gemaakt van lichtgewicht materiaal, zodat iedereen het zonder gereedschap kan monteren of demonteren. Breed scala aan toepassingen zoals springen, push-ups, sit-ups en de meeste rekoefeningen.

Opvouwbaar ontwerp

De trampoline kan twee keer worden opgevouwen en de opgevouwen grootte is minder dan 1/4, dus het is zeer ruimtebesparend en gemakkelijk onder het bed, in de hoek, in de kast te plaatsen.

In hoogte verstelbare handgreep De sporttrampoline ondersteunt 4-traps hoogteverstelling. Met behulp van de knop naast het handvat kunt u deze verstellen van 79 cm tot 106 cm, perfecte trampoline voor volwassenen en kinderen.

Geschuimd handvat Het handvat bedekt met zacht schuim verhoogt de balans, antislip en comfort. Geniet gewoon van het plezier van het springen.

Belangrijkste kenmerken:

Gesloten roestvrijstalen veer De fitnesstrampoline kan worden uitgerust met maximaal 32 gesloten stalen veren en heeft een veiligheidsdriehoekontwerp dat het veiliger en duurzamer maakt dan elastische touw- of riemveren.

Safety Oxford Cushion De 600D is gemaakt van krasbestendig Oxford-materiaal met een PE-binnenlaag die je voeten en tenen effectief beschermt tegen letsel tijdens het springen.

Er zitten metalen buizen en rubber 6 uitneembare metalen buizen op de trampoline, die zijn gecoat met rubber zodat de trampoline niet wegglijdt en stil is.

Verbeterde PP Jumping Board: Geïmporteerde PP springplank zorgt voor een betere slijtvastheid en is waterdicht. Het unieke materiaal maakt sprongen zachter en beschermt de knie effectief. Het laadvermogen bedraagt 200 kg.

Accessoires:

Resistente band accessoire De Livingpai trampoline wordt geleverd met 3 verschillende weerstandsbanden om je trainingservaring te verbeteren.

Inclusief trektouw De trampoline bevat een trektouw. Het kan worden gecombineerd met trampolinetraining om fitness nog effectiever te maken.

Inclusief draagtas De opvouwbare trampoline wordt geleverd met een hoogwaardige draagtas waarmee je de trampoline comfortabel kunt vervoeren.

Kenmerken:Maximale belasting 200 kg4 niveau hoogte verstelbare schuimgreepGevouwen maat minder dan 1/4 van de oorspronkelijke grootteDuurzaam Oxford kussenDe binnenste cirkel is gemaakt van duurzame waterdichte PP-matHeavy duty stalen buizen met antislip rubberen basisDuurzame krasbestendige stalen veren



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.