WELCOME SUMMER
-35%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

De Nokia Lumia 830
De snelle smartphone met OneDrive
Dankzij supersnelle LTE-dataturbo ervaar je met de Nokia Lumia 830 het mobiele internet op een compleet nieuwe en extreem snelle manier. Zelfs de meest veeleisende apps zijn geen probleem meer met de 1,2 GHz processor en 1 GB RAM en je ervaart een unieke smartphone-ervaring die je niet meer wilt missen.
Met de 15 GB cloudopslag op OneDrive gaat er nooit meer iets verloren. U kunt eenvoudig al uw foto's, liedjes en documenten opslaan en ze overal openen. Alle inhoud op uw OneDrive-account is privé en wordt alleen gedeeld wanneer u dat wilt. Dit betekent dat je alles kunt delen met je vrienden en familie en het voor iedereen beschikbaar kunt maken.
Het beste in één oogopslag
• 1,2 GHz processor
• 1 GB RAM
• 10MP PureView-camera
• Windows Phone 8.1 besturingssysteem
• Verwisselbare hoes beschikbaar

Je favoriete apps altijd bij je
Naast WhatsApp, Facebook en Skype zijn er nog vele andere handige en leuke apps klaar voor gebruik op je Lumia 830. Overbrug lange wachttijden met de nieuwe games of gebruik onze navigatie Here Drive Plus om betrouwbaar en zonder omwegen op uw gewenste bestemming te komen. Van foto-apps tot nieuws en weer tot fitness- en voedingsapps, in de Windows Store kunt u uw persoonlijke favorieten kiezen uit meer dan 350.000 apps, en er worden er elke dag meer toegevoegd.

Office voor iedereen
Microsoft Office is vooraf geïnstalleerd op uw Lumia 830, zodat u snel en eenvoudig al uw belangrijke Word-, Excel- of PowerPoint-documenten onderweg kunt bewerken en ze op elk gewenst moment kunt openen. Thuis of op kantoor kun je eenvoudig verder werken op je laptop, pc of tablet. Dit is pure flexibiliteit. Krijg nu de volledige Office-ervaring.

Beelden die inspireren
Met de Nokia Lumia 830 heb je niet alleen toegang tot geweldige foto-apps zoals Nokia Creative Studio, maar heb je ook de goede hardware aan boord. De 10 megapixel PureView camera met optiek van Zeiss maakt haarscherpe foto's waarmee je de mooie momenten van de dag kunt vastleggen. Lumia biedt ook veel verschillende bewerkingsprogramma's om van uw opnames een ervaring te maken.

Ervaar Windows Phone 8.1
Met de nieuwe Windows Phone 8.1-versie kunt u uw smartphone nu net zo gemakkelijk gebruiken als uw laptop of pc thuis en snel bestanden uitwisselen tussen al uw apparaten. Dankzij de duidelijke live tiles heb je altijd overzicht en zie je meteen wanneer je vrienden iets delen. Bovendien kunt u uw tegels aanpassen aan uw stijl.
En het beste van alles: met het Windows Phone 8.1-besturingssysteem hebt u de optimale omstandigheden voor het upgraden naar Windows 10.
Bankoverschrijving of Transferwise
Verzending tot 100 apparaten 19,99€ in heel Duitsland of 25,00€ in heel Europa.
Vanaf 500 apparaten gratis verzending/Europa-breed.
De apparaten worden geleverd in verschillende kleuren. De meeste goederen zijn gebruikte B-goederen (B- en C-kwaliteit).
Van tijd tot tijd zijn er ook nieuwe apparaten die nog nooit eerder zijn gebruikt (A-stock / met folie).
De apparaten worden geleverd incl. batterij en back cover (back cover).
Nieuwe accessoires voor apparaten, inclusief oplaadkabel, stekker en headset kunnen worden gekocht voor een toeslag van 4 € per apparaat, het is neuraal nieuw.
Apparaten met beeldschermbreuk zijn niet inbegrepen.
Deze tekst is een standaardtekst die van toepassing is op al onze advertenties.
"De apparaten zijn aan/uit en getest op LCD-functionaliteit. De apparaten worden geleverd incl. batterij en backcover.
Aan/uit-getest betekent dat de apparaten worden gecontroleerd om te zien of ze kunnen worden ingeschakeld. Daarnaast wordt het LCD-scherm getest.

Foto's Illustratief geen garantie dat de staat hetzelfde is als op de foto's of dat deze is opgenomen in het bericht dat u krijgt.
Levertijd na ontvangst van de betaling verzenden wij de goederen, naar u, levertijd 1-5 dagen, afhankelijk van waar u zich bevindt.
U ontvangt het verzendnummer, u kunt het pakket op internet volgen.
Wij verzenden met DHL, DPD, GLS, UPS, Hermes en anderen, afhankelijk van wat de beste prijs biedt.
Aan/uit-getest betekent dat de apparaten worden gecontroleerd om te zien of ze kunnen worden ingeschakeld. Daarnaast wordt het LCD-scherm getest.
Als er voorraad is van één apparaat, niet langer het volledige aantal, op voorraad, krijgt u apparaten van dezelfde prijsklasse of 2 apparaten van de volgende prijsklasse (2 = 1).
Van tijd tot tijd zijn er apparaten waarbij de batterij niet meer de beste is of slechts een gedeeltelijke lading tot stand komt.
Met meer dan 150.000 apparaten kan dit gebeuren.
De apparaten zijn in- en uitgeschakeld en getest op LCD-functionaliteit. De apparaten worden geleverd incl. batterij en backcover.

Batterijen zijn verbruiksartikelen, zelfs fabrikanten beperken ze alleen



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.