FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
14 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Mini Body Camera met HD IPS-scherm met 180° draaibare lens en clip aan de achterkant

€ 23,50 /stuk prijs zonder belasting

Adviesprijs: € 47,00


Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
5 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
holm7402
Laatste bijwerking
4 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

De camera is uiterst compact en licht van gewicht in het zwart, wat hem een tijdloze en elegante uitstraling geeft. Het formaat is mini, dus je kunt hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen, zodat je nooit een moment mist.

Ons product heeft een 1,54-inch kleurendisplay dat het gemakkelijk maakt om te navigeren en te genieten van het afspelen van opgenomen inhoud. Dankzij de CMOS-sensor met hoge gevoeligheid legt de camera foto's en video's van hoge kwaliteit vast.

De lens heeft een diafragma van F/NO: 2.8, een beeldhoek van 120 graden en een minimale brandpuntsafstand van 50 cm. Hierdoor kunt u verre objecten vastleggen met scherpe en gedetailleerde details.

De camera neemt video's op in AVI-formaat en gebruikt de ingebouwde microfoon om audio met hoge kwaliteit op te nemen. De batterij heeft een capaciteit van 1000mAh, wat genoeg is voor maximaal 7 uur continu video-opname.

Videoresolutie biedt twee opties:

FHD: 1920*1080 
HD: 1280*720 

Het is standaard ingesteld op FHD-resolutie, wat zorgt voor verbluffend scherpe en gedetailleerde video. Foto's worden gemaakt in JPEG-formaat en ondersteunen verschillende resoluties:

3 miljoen (2048*1596)
2M (1920*1080)
1M (1280*720)
VGA (640*480)

De ingebouwde luidspreker maakt het gemakkelijk om opgenomen audio en video af te spelen, terwijl de ingebouwde lithium-polymeer hoogspanningsbatterij zorgt voor een lange levensduur van de batterij.

De camera heeft een high-speed USB-C-connector die eenvoudige gegevensoverdracht en snel opladen mogelijk maakt. U kunt een externe TF-kaart (tot 128 GB) toevoegen om voldoende ruimte te maken om uw opnamen op te slaan (we raden aan om een TF-kaart te gebruiken voor de beste opnameresultaten).

We raden het aan aan beveiligers, BKV - máv-inspecteurs, politieagenten, brandweerlieden, extreme sporters, koeriers en postbodes.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.