FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
20 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

MotoShield Motorbike Heren Beschermers Zwart Groen M

€ 11,10 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
49 stuks
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
Merken
Tempo
SKU:
holm7217
EAN:
=VLOOKUP(A547,Munka1!D:E,2,FALSE)
Laatste bijwerking
3 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Deze hoogwaardige, gewatteerde beschermbroek is speciaal ontworpen voor skiën, skeeleren, snowboarden en fietsen. Flexibele 3D-gevoerde beschermingsuitrusting zorgt ervoor dat u altijd veilig bent op het zwaarste terrein en in het snelste tempo.
Belangrijkste kenmerken:

EVA-demping op heup- en stuitbeschermer: Gemaakt van duurzaam en slagvast EVA-materiaal, biedt demping in het heup- en stuitgebied speciale bescherming voor de gebruiker, waardoor de kans op letsel wordt verminderd.

3D-dempende bescherming: innovatieve 3D-dempingstechnologie voert impactenergie effectief af en beschermt u tegen mogelijke verwondingen en onaangename stoten.

Valbestendigheid: De beschermbroek is ontworpen om de gebruiker effectief te beschermen tijdens vallen en vallen, waardoor het gevoel van veiligheid en comfort bij het spelen van extreme sporten wordt verhoogd.

Universele app: Perfect voor skiën, skeeleren, snowboarden en fietsen. De gewatteerde beschermende lijn past gemakkelijk in uw sportkleding en kan een uitstekende aanvulling zijn op uw beschermende kleding.

Comfort en flexibiliteit: De beschermende lijn is gemaakt van lichtgewicht en ademende materialen en is ontworpen om perfect op uw lichaam te passen en biedt maximaal comfort en bewegingsvrijheid.

Kies voor deze beschermbroek als je jezelf de beste bescherming wilt geven tijdens het spelen van je favoriete extreme sport!



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.