WEEKEND SALE
-25%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

NATUURLIJK SCHROB VOOR GEZICHTSHUMANISATIE EN VOEDSEL

€ 2,71 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 partijen
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Rusland
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
SCR(5)-SIB
Laatste bijwerking
1 jaar geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

NATUURLIJK SCHROB VOOR GEZICHTSHUMANISATIE EN VOEDSEL
voor alle huidtypes

Een goed verzorgd gezicht en een gladde huid zijn tekenen van jeugd en gezondheid. Huidcellen worden voortdurend bijgewerkt, maar vanwege ouderdom gerelateerde veranderingen en de schadelijke effecten van de omgeving worden oude dode cellen niet meer op tijd bijgewerkt. Hierdoor wordt de huid dof, droog, onregelmatig en verschijnen fijne rimpels. Om verouderde cellen te verwijderen en de huid te vernieuwen, wordt een natuurlijke gezichtsscrub gebruikt. Hij reinigt niet alleen de dermis laag van dode epidermis, maar ook van cosmetica residuen, stof, vet, die zijn opgebouwd in de poriën van de huid en zuurstof, vocht en nuttige elementen voorkomen dat de diepere lagen van de huid te bereiken.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Persea Gratissima (Avocado) oil, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Cetearil alcohol, Glyceryl stearate citrate, Glicerin, Panthenol, Wheat protein, Litsea Cubeba essential oil, Ylang-ylang essential oil, Patchouli essential oil, Citrus aurantium amara essential oil, Xantan gum, Tocopheryl Acetate, Magnolia Officinalis Bark extract, Aloe vera exctract, Mains domestica borkh extract, Vitis vinifera extract, Echinacea purpurea extract, Arctium lappa extract.

De natuurlijke gezichtsscrub "Hydraterende en voedende" is geschikt voor alle huidtypes. Deze delicate gezichtscrème geeft de huid een gezond en verzorgd uiterlijk, hydrateert en voedt het. Dankzij de actieve ingrediënten, bevordert de diepe reiniging van de poriën, verwijdert de bovenste hoornlaag van de huid, zichtbaar verbetering van de teint. De huid wordt glad en stralend.
Abrikozenhell in geplette vorm bevordert een diepe reiniging van poriën, verbetert de bloedcirculatie en stimuleert daardoor de opname van nuttige stoffen. Avocado-olie reguleert de uitwisseling van prostaglandinen, die de beschermende eigenschappen van de huid regelen. Shea butter kalmeert de huid door in te werken op de ontstoken plekken, elimineert jeuk en irritatie. Vervain etherische olie verjongt en verfrist perfect de huid, maakt mimiek en ouderrimpels glad, zorgt voor een licht liftend effect. De etherische olie van ylang-ylang zacht en effectief desinfecteert en tonen de huid, stimuleert de onderhuidse bloedcirculatie, perfect hydrateert en voedt de huidcellen, helpt bij het elimineren acne. Etherische olie van Patchouli verlicht ontstekingen op de huid en bevordert de genezing van kleine wonden. Petitgrain essentiële olie stimuleert de losse en vermoeide huid, verhoogt de elasticiteit en vernauwt de vergrote poriën. Vitamine E voorkomt veroudering van de huid, verhoogt de elasticiteit, normaliseert de lipidenbalans. Aloe vera-extract helpt de roodheid van de huid te verminderen na agressieve blootstelling of stress. Appel en druiven extract hydrateert de huid, waardoor droogheid en schilfers worden voorkomen. Echinacea-extract verbetert het immuunsysteem van de huid. Klis extract stimuleert de vernieuwing van de huidcellen, met behoud van de jeugd.

Wijze van gebruik:
Aanbrengen op de vochtinbrengende huid, masseren met lichte cirkelvormige bewegingen, grondig spoelen met water. Gebruik niet meer dan 1-2 keer per week. Het wordt niet aanbevolen om te gebruiken als er schade is aan de huid, vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik alleen voor uitwendig gebruik.

VERPAKKING: 50 ± 5 ml

HOUDBAARHEID: 1 jaar, na opening 3 maanden.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.