FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
24 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

NATUURLIJKE NA SCHAAIMALKKOELING

Scheren is een geforceerde procedure voor de meeste mannen en vrouwen. Om het aangenamer te maken en om de gevolgen van scheren te helpen verwijderen. Soms verwijderde bij het gebruik van een machine of scheermes met borstelharen de bovenste huidlaag en legde de volgende laag van de opperhuid bloot, die nog niet aan de omgeving is aangepast. Verzacht de huid en ontdoe je van ongewenste effecten kan gebruik maken van after-shave balsem. Het voedt en hydrateert zachtjes de huid, desinfecteert, herstelt de natuurlijke zuurgraad en laat de pathogene flora niet verstoppen in de poriën. De beste aftershavebalsem is de balsem die wordt geselecteerd op huidtype en bevat geen chemische agressieve componenten, bij voorkeur één merk.

SAMENSTELLING:
gedestilleerd water, amandelolie, glycerylstearaatcitraat, cetylstearylalcohol, arganolie, walnotenolie, olijfolie, sheaboomboter, candelillawas, melkzuur, D-panthenol, essentiële olie van rozemarijn, essentiële muntolie, glycerine, vitamine E, Magnolia extract, aloë vera-extract, calendula-extract, cranberry-extract, citroenextract, muntextract, kelp extract, kelp extract, fucus, paardebloem extract, brandnetelextract, calamus extract.
INCI: Aqua, Amygdalus Dulcis (zoete amandel) olie, glycerylstearaatcitraat, Cetearil alcohol, arganolie, Juglans regia zaadolie, olijfolie, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, Euphorbia cerifera (Candelilla) was, melkzuur, panthenol, rozemarijn (Rosmarinus Officinalis) etherische olie, Mentha Piperita (pepermunt) etherische olie, Glicerin, Tocopheryl Acetate, Magnolia Officinalis Bark extract, Aloë vera extract, Calendula officinalis extract, Vaccinium oxycoccos extract, Citrus limon extract, Menhta piperita extract, Laminaria japonica extract, Fucus vesiculosusextract, Taraxacum officinale extract, Urtica dioica-extract, Acorus calamus-extract.

Essentiële oliën en natuurlijke extracten in de samenstelling zorgen voor een grondige verzorging die de jeugd van de mannelijke huid, het natuurlijke en gezonde uiterlijk, kan behouden. ARGAN OIL voedt en hydrateert de huid. Olijfolie verzacht de huid, houdt vocht vast, vormt een luchtdichte barrière en blokkeert de normale werking van de huid niet. Het heeft een desinfecterend en wondgenezend effect. Rosemary ESSENTIAL OIL egaliseert huidverlichting, verzacht ruwe delen van de huid, verwijdert dode huidgebieden, herstelt de elasticiteit van de opperhuid. PEPPERMINT ESSENTIAL OIL verfrist, "wekt" de huid, verhoogt de beschermende functies van de epidermis. Lemon EXTRACT heeft een witmakend, verfrissend effect en stimuleert het immuunsysteem van de huid.

WERKWIJZE VAN TOEPASSING:
Breng een kleine hoeveelheid balsem op de huid aan na het scheren.

VERPAKKING: 100 ± 10 ml

HOUDBAARHEID: 1 jaar. Na opening winkel 3 maanden.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.