WEEKEND SALE
-25%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

NAVIGATIESYSTEEM GPS + DVR PNI S906 scherm 7 inch met Android 6.0, ha

€ 84,50 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
11 stuks
Land
Roemenië
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
5 dagen
SKU:
PNI-S906
EAN:
5949066511905
Laatste bijwerking
Meer dan een maand geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


Royaal display
Het 7-inch scherm maakt een nauwkeuriger en gedetailleerder beeld van de route / kaart mogelijk die extreem gevoelig en nauwkeurig aanvoelt. De schermresolutie is zeer goed en geeft afbeeldingen en kaarten in superieure kwaliteit weer.

FM-zender
Het draagbare navigatiesysteem, PNI S906, is uitgerust met FM-zender. Het maakt de overdracht van liedjes mogelijk, opgeslagen in het interne / externe geheugen van navigatie, op de FM-radio in de auto. 

Krachtige processor
Het interne navigatiegeheugen is 8 GB, wat betekent dat het mogelijk is om voldoende kaarten te downloaden voor de Here WeGo-navigatietoepassing en het kan vloeiend werken. De ontvangst en weergave van de GPS-positie op de kaart gebeurt onmiddellijk, dankzij de nieuwe krachtigere PROCESSOR MTK8163 met een snelheid van 1,3 GHz en het RAM-geheugen van 1 Gb DDR3.
 
Verbindingslijnen
De PNI-navigatieconnector S906 bestaat uit een miniUSB-poort, een MicroSD-sleuf voor extra kaarten of multimediabestanden en een hoofdtelefoonaansluiting.

Ingebouwde DVR camera
De GPS-eenheid heeft een DVR-camera voor de auto geïntegreerd waarmee u geld kunt besparen voor een dergelijk apparaat dat afzonderlijk is gekocht, en ook de ruimte die het zou hebben ingenomen. De camera schiet in zeer goede kwaliteit, FullHD, met geluid, en kan een goede getuige zijn in het geval van een ongeluk.

Klaar voor gebruik
Het product is "Ready to go" vanwege de accessoires in de verpakking waarmee het onmiddellijk op de voorruit en de sigarettenaanstekeraansluiting kan worden gemonteerd. Zodra je het toestel aanzet kun je zonder problemen de weg op op de gewenste route.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.