FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
20 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Neewer Camera led lamp voor professionele fotografen

€ 11,86 /stuk prijs zonder belasting

Adviesprijs: € 23,73


Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
5 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
Merken
Sony - Panasonic
SKU:
Holm5560
Laatste bijwerking
3 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


Productomschrijving: 
De Neewer LED Light Kit is een hoogwaardig verlichtingsapparaat dat speciaal is ontworpen voor camera's en camcorders. Deze verlichtingsset heeft veel functies en voordelen om u te helpen de perfecte lichtomstandigheden te creëren voor uw fotografie of video-opname.

Belangrijkste kenmerken:

Levensduur van de batterij: De Neewer LED-verlichtingsset biedt tot 80 minuten gebruik op een enkele lading of batterijwissel.

Afmetingen product: Afmetingen lampenset: 41,2 cm lang, 17 cm breed en 8 cm hoog.

Compatibiliteit: De Neewer LED-verlichtingsset is compatibel met vijf verschillende batterijtypes: Panasonic CGR-D16S, Sony NP-FH70, NP-FM55H, NP-F550 en AA-batterijen.

Weergave van de batterijcapaciteit: U kunt de batterijlading eenvoudig controleren door op de testknop te drukken. 4 LED-lampjes geven aan dat de batterij vol is en 1 LED-lampje geeft aan dat het vermogen bijna leeg is.

Filters: De kit bevat twee filters, een wit filter dat licht verlicht (zwerfeffect) en een ander filter om de kleurtemperatuur te verlagen tot 3200K.

Dimmen: De helderheid kan eenvoudig worden aangepast met een draaischakelaar waarmee u deze kunt in- en uitschakelen en de helderheid kunt aanpassen.

Flitsschoenontwerp: De lichtset heeft een flitsschoenontwerp waarmee u uw camcorder of camcorder kunt vastleggen. Het is compatibel met verschillende DSLR-camera's, camcorders en statieven met flitsschoenaansluiting of 1/4"-schroefdraad.

Warmteafvoer: Dankzij een goed warmteafvoersysteem werkt het apparaat koel en maakt het gebruik van LED-lampen met een lange levensduur, die een levensduur tot 50000 uur kunnen bieden.

Voeding: De Neewer LED-verlichtingsset wordt gevoed door 6 AA-batterijen (batterijen niet meegeleverd). Daarnaast kun je bepaalde Sony NP-serie accu's (NP-F550, NP-FM55H, NP-FH60) of Panasonic CGR-D16S accu's gebruiken met de meegeleverde accu-adapter.

De Neewer LED-verlichtingsset is lichtgewicht en duurzaam en ontworpen om overal mee naartoe te nemen. Dankzij de snelle en eenvoudige instellingen mis je nooit meer een perfecte foto.

NEEWER is een wereldwijd merk van fotografie, videografie en muziekapparatuur. Het bedrijf zet zich in voor het leveren van producten van topkwaliteit die zijn getest door professionele fotografen, videografen en muziekliefhebbers over de hele wereld.

Inhoud van de verpakking:

1 x oranje filter
1 x Neewer Camera led-lamp
1 pc instructies

Let bij aankoop op:
Het product bevat geen batterij.
Te gebruiken met 5 x 2AA batterijen, batterijen niet inbegrepen! 

Naast de batterij van het product kan het worden gebruikt met een batterij.
Batterijen die compatibel zijn met dit product:

NP-F550
F750
F970



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.