FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
22 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Nieuwe en zeldzame lange bamboewortelstokken 95-110 cm (37,4 "-43,3 ") Geschikt voor meerdere toepassingen

vanaf € 8,00 /stuk prijs zonder belasting

Adviesprijs: € 25,00

Te onderhandelen
€ 12,00 van 1 tot 10 stuks
€ 10,00 van 20 tot 40 stuks
€ 8,00 van 80 tot 160 stuks

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
10 stuks
Beschikbaar aantal
500 stuks
Land
China
Goederengroep
Nieuw  
Leveringstijd
30 dagen
SKU:
BS95-110
Laatste bijwerking
3 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

We zijn verheugd om een uniek aanbod van lange bamboewortelstokken te introduceren, perfect voor een verscheidenheid aan creatieve en functionele toepassingen. Deze zeldzame stokken, variërend in lengte van 95 tot 110 cm (ongeveer 37,4 "tot 43,3"), zijn gemaakt van natuurlijke gouden bamboewortels die vier jaar oud zijn. Elke stok heeft een andere vorm en biedt een individueel karakter en charme.
Het belangrijkste is dat door het kopen en verkopen van een van mijn producten, u gemakkelijk een organische cyclus van uw eigen bedrijf kunt vormen en een langdurige, stabiele en stijgende cashflow kunt genereren, waardoor de waarde van het eindproduct in ieder geval 5-10 keer hoger wordt.
Belangrijkste kenmerken:
Materiaal: Gemaakt van natuurlijke gouden bamboewortels, verouderd voor optimale sterkte en duurzaamheid.
Afmetingen: Lengtes variëren van 95 tot 110 cm (37,4" tot 43,3"), met diameters variërend van 1,0 tot 1,6 cm (0,4" tot 0,64").
Door verschillende lengtes zijn de prijzen verschillend. De gegeven prijs is voor de kortste maat van 1 meter. Als u verschillende lengtes wilt kopen, neem dan contact met mij op.
Unieke vorm: Elke stick heeft een unieke vorm, wat bijdraagt aan zijn onderscheidend vermogen. Ondanks hun individualiteit behouden ze vergelijkbare lengtes en diameters.
Behandeling en afwerking: De sticks ondergaan een stookbehandeling voor een aantrekkelijk uiterlijk, worden met de hand rechtgetrokken en zijn gewaxt om hun hoogwaardige kwaliteit te laten zien.
Kleur: Verkrijgbaar in gemengde tinten bruin en geel.
Veelzijdigheid: Ideaal voor het maken van handvatten voor serviesgoed, Charlie Chaplin-stokken, wandelstokken, paardenzwepen, handvatten voor messen en portemonnees, potloden maken, pijpen maken, toverstokken, doe-het-zelfprojecten, ambachtelijke ambachten, kunstontwerp, het vervangen van meubelgrepen en meer.
Duurzaamheid en opslag: Deze bamboewortelstokken kunnen vele jaren worden bewaard zonder kwaliteitsverlies, waardoor ze een uitstekende investering zijn.
Toepassingen:
Deze bamboewortelstokken zijn veelzijdig en kunnen op tal van gebieden worden gebruikt. Of het nu gaat om artistieke ontwerpen, functionele creaties of als verzamelobjecten vanwege hun zeldzaamheid en het arbeidsintensieve verzamelproces, ze dienen een breed scala aan doelen.
Bestel- en verzendgegevens:
Verwerkingstijd: 4-5 dagen.
Verzendmethode: Ongeveer 2-4 weken of meer via China Post-luchtpost, met een trackingnummer, als een grote bestelling wordt geleverd door zee/treinverzending, met een geschatte levertijd van 5-8 weken.
De vracht wordt berekend op basis van gewicht en volume, via post, express en luchtvracht. Als het meer dan 20 kilogram weegt, wordt het over zee of per spoor verscheept. Het is een deur-tot-deur service met een trackingnummer, waarmee u op elk moment online kunt volgen. Aangepaste verzoeken zijn welkom.
Bedankt voor het kiezen van onze unieke bamboewortelstokken. We kijken ernaar uit om uw bestelling uit te voeren en uw creatieve inspanningen te ondersteunen.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.