FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Oriflame Parfum Body Cream Giordani Gold Essenza

€ 3,00 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
20 stuks
Beschikbaar aantal
50 stuks
Land
Polen
Goederengroep
Nieuw  
Merken
CREAM
Laatste bijwerking
1 maand geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Luxe, hydraterende bodycrème geparfumeerd met de lichtgevende, bloemige en houtachtige geur Giordani Gold Essenza. Hoge geurconcentratie. Het harmonieert perfect met parfums.

Giordani Gold Essenza is een luxe geparfumeerde bodycrème die zorgt voor intense hydratatie en de huid zijdezacht maakt. De lichtgevende, bloemig-houtachtige geur met hoge concentratie harmonieert perfect met parfums, waardoor je lichaam een subtiel en elegant aroma krijgt. De crème hydrateert de huid perfect en zorgt voor gladheid en elasticiteit.

Giordani Gold Essenza is de perfecte keuze voor liefhebbers van luxe en elegantie. Het bevat hoogwaardige ingrediënten die de huid voeden en regenereren, waardoor deze er gezond en stralend uitziet. Gun uzelf een moment van ontspanning en dompel uzelf onder in het aromatische genot dat Giordani Gold Essenza te bieden heeft.

Giordani Gold Essenza bodycrème is niet alleen een verzorgingsproduct, maar ook een unieke toevoeging aan je parfumcollectie. Voorzie je huid van hydratatie en een heerlijke geur die de hele dag aanhoudt. Sluit je ogen en voel hoe subtiele bloemige en houtachtige noten je lichaam omhullen en elegantie en uniciteit toevoegen.

De aangeboden Giordani Gold Essenza bodycrème is een luxe product dat ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige cosmetica. Bestel hem vandaag nog en geniet van de heerlijke geur en gehydrateerde huid.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.