FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
15 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Beschrijving van de aanbieding

Ontdek onze selectie authentieke Dell-laptopladers die zijn ontworpen om aan verschillende stroombehoeften te voldoen. Ons assortiment omvat opladers met verschillende soorten connectoren, waaronder de standaard 4,5 x 3,0 mm en de grotere 7,4 x 5,0 mm opties om compatibiliteit met een breed scala aan Dell-laptopmodellen te garanderen.

Elke oplader is gemaakt om aan verschillende wattage-vereisten te voldoen en biedt opties zoals 65 W, 90 W, 130 W, 180 W en een robuuste 240 W voor meer energie-intensieve taken. Het ingangsspanningsbereik van 100 - 240V maakt deze laders veelzijdig voor wereldwijd gebruik, waarbij ze voldoen aan verschillende vermogensnormen.

Houd er rekening mee dat de netsnoeren niet bij deze opladers worden geleverd. Elke oplader wordt echter geleverd met een garantie van 12 maanden, wat betrouwbaarheid en klanttevredenheid garandeert. Daarnaast bieden we een gedetailleerde lijst die u kunt downloaden om u te helpen bij uw selectieproces.

Deze aanbieding is bedoeld om te voldoen aan de behoeften van bedrijven die hoogwaardige Dell-laptopopladers willen inslaan. Of u nu uw bestaande inventaris bijwerkt of nieuwe toevoegingen overweegt, onze uitgebreide collectie opladers is beschikbaar voor groothandel.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.