FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
1 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Originele STARLYF Insta scherpe messenslijper

€ 16,00 /stuk prijs zonder belasting
Te onderhandelen

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
100 stuks
Beschikbaar aantal
650 stuks
Land
Italië
Goederengroep
Nieuw  
Merken
Sharp
Laatste bijwerking
2 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

《INNOVATIEF》De innovatieve messenslijper met onafhankelijke veerarmen die versleten messen in enkele seconden in een scherp scheermes verandert. Zo bederf je het eten niet meer en begin je te snijden.
《PAST OP ELK LEMMET》Insta Sharp heeft een unieke ultraharde wolfraamstalen messenslijper, die buigt en past op elk lemmet voor een schone snede. Het maakt gekartelde messen scherp.
《GROOT, KLEIN, RECHT GEKARTELD 》Insta Sharp is geschikt voor alle soorten messen, dankzij de armen voor flexibel slijpen. Je kunt keukenmessen, jachtmessen, vismessen en zelfs zakmessen slijpen.
《 WOLFRAAM STALEN OPPERVLAK》Dankzij de armen die geschikt zijn voor flexibel slijpen, is Insta Sharp veilig te gebruiken op alle soorten messen. Je kunt keukenmessen, jachtmessen, vismessen en zelfs zakmessen slijpen. Daarnaast is een vochtige handdoek voldoende om Insta Sharp schoon te maken en is hij dankzij het strakke en moderne design makkelijk op te bergen.
《 VERSCHILLENDE SLIJPMETHODEN》Fijnslijpen: om het mes opnieuw uit te lijnen en de snijhoek opnieuw in te stellen. Grof slijpen: om de juiste afschuiningsvorm van de messen te herstellen voor een zeer scherpe rand. Polijsten: om een scherpe en gladde rand te verkrijgen.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.