FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
17 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

Overloopmachine met molen Aromatica X 1,2 l

€ 115,35 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
1 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Polen
Goederengroep
Nieuw  
Merken
Klarstein
SKU:
4260509687454
EAN:
4260509687454
Laatste bijwerking
3 weken geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding


Aromatica X koffiezetapparaat glazen molen aroma + roestvrij staalMmm, vers gezette koffie! Met de Klarstein Aromatica X koffiemachine met geïntegreerde molen in roestvrijstalen afwerking kan iedereen op een ongecompliceerde en individuele manier aromatische koffie zetten.

Goederen na retournering - heeft gebroken handgrepen van het waterreservoir - het is volledig operationeel.
Catologische prijs: 1.069,99 zł

Een nieuwe versie van koffie - Klarstein Aromatica X koffiezetapparaat maalde tot 180 g bonen in één keer, waardoor gemalen koffie een vol aroma kreeg. 3 graden malen, van zeer fijn tot grof, stelt u in staat om de consistentie van gemalen koffie af te stemmen op uw wensen. Hoe fijner het gemalen is, hoe sterker en aromatischer de koffie na het zetten. Om het plezier van het drinken van koffie te verdiepen, kan de aroma-intensiteit tijdens één brouwproces (tot 12 kopjes) worden geoptimaliseerd met behulp van het aroma + de functie: dubbele zettijd om maximaal aroma te bereiken. Dankzij de geïntegreerde timer kan het Klarstein Aromatica X-koffiezetapparaat op een nauwkeurig geprogrammeerd tijdstip worden ingeschakeld - dus 's ochtends wordt u wakker met de geur van vers gezette koffie en wanneer u terugkeert van uw werk, kunt u met aromatische koffie uzelf versterken.

Natuurlijk werkt de koffiemachine ook op basis van gemalen koffie. Alle instellingen zijn eenvoudig te maken op het gemakkelijk afleesbare bedieningspaneel met LED-display. Het compacte koffiezetapparaat met zijn eenvoudige, futuristische ontwerp heeft echter nog meer voordelen die het koffiegenot optimaliseren: de kookplaat houdt de glazen kruik 40 minuten warm, zodat u langer van deze aromatische drank kunt genieten. Het verwijderbare vaste filter bedekt met een gouden coating verandert de smaak van de koffie niet, waardoor het nog verfijnder wordt. De verwijderbare handgreep maakt het schoonmaken eenvoudig en elimineert het probleem van druppelen. Een actief koolfilter in de watertank verbetert de waterkwaliteit en beschermt tegen kalkaanslag. Een duidelijk zichtbare schaal maakt het gemakkelijk om de tank te vullen met water in de benodigde hoeveelheid. Ten slotte is het de moeite waard om aandacht te besteden aan de molen, die - in vergelijking met andere apparaten in deze klasse van producten - uiterst stil werkt en in combinatie met een discreet zetproces de koffiebereiding tot een aangename en ontspannende ervaring maakt.

Eindelijk is het tijd voor een heerlijke koffie gemaakt van versgemalen bonen met een individuele mate van kracht - het Klarstein Aromatica X koffiezetapparaat zal de harten van koffieliefhebbers sneller laten kloppen.

Basisinformatie:Volledig aroma: Koffiezetapparaat met geïntegreerde molen voor het zetten van versgemalen koffie24-uurs timer: Koffie zetten tot op de minuut - vers gezette koffie wanneer u wakker wordt en van het werk komtIndividueel plezier: 3 maalfasen en aroma + functie met dubbele koffiezettijd (op aanvraag)Eenvoudige reiniging: Filter in verwijderbare handgreep voor eenvoudig legen zonder druppelenFilters om uit te kiezen:      Mogelijkheid om papieren filters of het meegeleverde goudgecoate vaste filter te gebruikenSuperior waterkwaliteit: actief koolfilter biedt schoon water en beschermt tegen kalksteenophopingAantrekkelijk ontwerp: roestvrijstalen behuizing in een slanke, futuristische stijl

Eigenschappen:

waterpeilschaal met zichtbare verdeling in het aantal kopjes (graduele graad)
Eenvoudige bediening met gemakkelijk afleesbare knoppen en blauw verlicht display
aanpassing van het aantal kopjes (2, 4, 6, 8, 10 en 12) voor de selectie van de hoeveelheid gemalen koffie (alleen in maalmodus)
molen voor 180 g koffiebonen
Goudgecoat filter: smaakneutraal permanent filter om de smaakbeleving te optimaliseren
geïntegreerd actief koolfilter in de watertank om het water te ontharden
kan worden gebruikt met eerder gemalen koffie
Warmteretentiefunctie tot 40 minuten na het einde van het brouwproces
bescherming tegen druppelen na het verwijderen van de koffiepot
afneembaar waterreservoir
voeding: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz

Omvang van de levering:
1 x koffiezetapparaat
1 x glazen kan
verklaring

Afmetingen:Afmetingen: ca. 22 x 42 x 27,5 cm (BxHxD)Netwerkkabellengte: ca. 100 cmGewicht: ca. 6 kg

De doos kan sporen van opslag bevatten. We controleren elk product voor verzending.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.