FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
18 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

PL-10018 Commercieel Aspergefornuis - Groothandel Keukenapparatuur

€ 9,64 /stuk prijs zonder belasting

Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
20 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
Laatste bijwerking
Meer dan een maand geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Maak kennis met de PL-10018 Commercial Asparagus Cooker, een hoogwaardige keukenapparatuur ontworpen voor commercieel gebruik. Dit aspergefornuis is perfect voor restaurants, hotels en cateringbedrijven die een betrouwbare en efficiënte kookoplossing nodig hebben voor het bereiden van grote hoeveelheden asperges.

Met zijn duurzame constructie en geavanceerde functies zorgt dit aspergefornuis elke keer weer voor consistente en perfect gegaarde asperges. Het fornuis is uitgerust met een krachtig verwarmingselement dat het water snel aan de kook brengt, waardoor de kooktijd wordt verkort en de productiviteit wordt verhoogd.

De PL-10018 Commercial Asparagus Cooker is eenvoudig te gebruiken en te onderhouden. Het beschikt over een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel waarmee u de kooktijd en temperatuur kunt aanpassen aan uw voorkeuren. Het fornuis wordt ook geleverd met een verwijderbare roestvrijstalen mand, waardoor het gemakkelijk is om asperges te laden en te lossen.

Dit aspergefornuis is ontworpen voor groothandelsdoeleinden, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die hun inventaris van keukenapparatuur willen uitbreiden. Het compacte formaat en de efficiënte prestaties maken het geschikt voor zowel kleine als grootschalige operaties. Of je nu een paar kilo of enkele kilo's asperges moet koken, dit fornuis kan de taak met gemak aan.

Investeer in de PL-10018 commerciële aspergekoker en ervaar het gemak en de efficiëntie die het in uw keuken brengt. Met zijn betrouwbare prestaties en duurzame constructie is dit fornuis gebouwd om de eisen van een drukke commerciële keuken te weerstaan. Upgrade uw kookapparatuur vandaag nog en verbeter uw aspergebereidingsproces.



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.