FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Voor 1 jaar INSCHRIJVING en VERLENGING
promoties kunnen niet gecombineerd worden
23 Aantal resterende pakketten

De beste aandelenaanbiedingen uit 150 landen

Meer dan 100 000 tevreden gebruikers

Biedt goedkoper tot 90% van de startprijs

Direct contact met wederverkopers en groothandels

PowerGrind Accu haakse slijper 12V 75mm

€ 15,15 /stuk prijs zonder belasting

Adviesprijs: € 30,30


Status
Aanbieding is niet meer geldig
Minimale bestelling
5 stuks
Beschikbaar aantal
zonder beperkingen
Land
Hongarije
Goederengroep
Nieuw  
SKU:
holm8005
Laatste bijwerking
4 dagen geleden

Huidige aanbiedingen uit deze categorie
Beschrijving van de aanbieding

Hoogwaardige materialen

Deze haakse slijper is uitgerust met diamantslijpmessen die zorgen voor een stabiele en gelijkmatige werking. Honderden scherpe tanden verwijderen snel zaagsel, waardoor het efficiënter en permanenter werkt dan conventionele schuurpapierpads. Dankzij het draadloze ontwerp hoef je je geen zorgen te maken over een stroombron, waardoor dit apparaat ideaal is voor buitenwerk.

Mini, zeer efficiënte borstelloze motor
De Mini 12V haakse slijper maakt gebruik van een zeer efficiënte borstelloze motor, die een stabielere en betrouwbaardere werking garandeert. De mogelijkheid om materiaal snel te verwijderen bespaart tijd en moeite en is ook geschikt voor buigtaken. Borstelloze motortechnologie biedt een langere uptime en efficiënter werken, dus veel professionals en hobbyisten staan te popelen om voor dit model te kiezen.

Batterij met hoge capaciteit
We weten dat de levensduur van de batterij een cruciaal probleem is als het gaat om draadloze apparaten. Daarom is onze haakse slijper uitgerust met een lithium-ionbatterij met hoge capaciteit en een snellader, die langdurig gebruik garanderen. De batterij met overlaadbeveiliging en temperatuurbeveiliging zorgt voor een veel langere levensduur, zodat u betrouwbaar aan uw projecten kunt werken.

De afmeting van het snijwiel is 75 mm.

Veiligheid, bescherming en duurzaamheid
Tijdens het werken voorkomt de beschermkap van de haakse slijper dat vonken en metaalspanen rondvliegen en beschermt u zo tegen mogelijk letsel. Een breed scala aan verschillende toepassingen, zoals groeven in wandpanelen, snijden van vloeren, snijden van keramische tegels, hydro-elektrische installatie, snijden van PVC-buizen, enz. bewijzen de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van het product in allerlei projecten.

Inhoud van de verpakking:

1 x mini haakse slijper
1 x batterij
2 x snijwiel
1 x oplader



Gratis NIEUWSBRIEF

Dagelijkse berichtgeving over nieuwe producten en nieuwigheden op Merkandi.